Szerintetek ez pozitív teszt?
Ma reggeli első vizeletből halványka 2. csík jelent meg. Sajnos a menstruációm nem tűpontos, előfordulnak 4-5 napos késések, de olyan az elmúl 3 évben nem volt, hogy egyáltalán ne jött volna meg, körülbelül szeptember 20.-a körül kellett volna megjönnie a nem vártnak.
Tegnap, tegnapelőtti tesztek is halványak voltak.
Rózsaszínnek tűnik, holnap csinálj még egyet egy 10-es teszttel, erősebbnek kell lennie.
Gratulálok!
Szeptember 20 és ilyen halvány még mindig a teszt?Ez egy 25-ös x-epil ha jól gondolom.Le kéne ugorjon a csík de az nem is sokkal erősebbnek kéne legyen.
Nekem ez fura.Nem rosszból írom félreértés ne essék és minden jót kívánok neked kérdező.Remélem sikerül!
Ha nem pontos a ciklusa, lehetett később is pé. Várnia kell és tovább tesztelni, hogy erősödik-e.
1-es voltam.
Egyébként az pontozza le a válaszokat, akinek fáj, hogy másnak sikerül? 🤔
Utolso:
Engem is folyton lepontoznak, pedig Ugyanazt irom, mint mas Csak mas szavakkal, de a lenyeg ugyanaz.
De egyetertek veled, szerintem is varni kell kicsit és ha erosodik a csik, csak akkor szabad biztosra venni, hogy pozitiv.
Nekem ,ha mindig kb 4 napot kesne, akkor a 4. Napon tesztelnek elsonek . Ha ott eros pozi , akkor nem kerdeses .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!