Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a pozitív ovulációs teszt?

Melyik a pozitív ovulációs teszt?

Figyelt kérdés
[link]
2022. okt. 6. 14:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én a középsőt mondanám annak.
2022. okt. 6. 14:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor az alsó már nem az?
2022. okt. 6. 14:35
 3/16 anonim ***** válasza:
Még a bal oldali amelyik szintén erős, itt nem alul-felül vannak, fordult a kép feltöltés után. A 3 közül az egyik mindenképp negatív. Ha a másik erős a bal oldali akkor lehet csak holnap lesz ovud, én azt hittem valamiért az az első teszt, a mai meg már a negatív.
2022. okt. 6. 14:59
 4/16 A kérdező kommentje:
[link] na végül így látható
2022. okt. 6. 16:32
 5/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a tegnapi és a mai is pozitív. Már most halványodnia kell majd de szerintem az utolsó 2 között alig telt el idő.

Holnap már tuti negatív lesz.

2022. okt. 6. 16:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen az utolsó 2 mai akkor a tegnapi a pozitív vagy ezt nem értem
2022. okt. 6. 16:43
 7/16 A kérdező kommentje:
Tegnap tegnapelőtt voltunk együtt úgy jo?vagy ma is legyünk együtt?
2022. okt. 6. 16:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Még annyi ha negatív akkor aznap van a dpo1 nap?
2022. okt. 6. 16:46
 9/16 anonim ***** válasza:

Pozitív ovutesztes utáni negatív nap a nulladik dpo, mert jobbára azon a negatív napon van ovu (a pozitív lh teszt az lh csúcsot jelzi, ami megelőzi az ovut.) Szóval a második negatív nap az 1. dpo.

Amúgy felülről a második teszted pozitív, ahhoz képest az utána levő már halványabb, csak van egy felszálló és egy leszálló ága az lh csúcsnak. Mivel sűrűn nézted, ezért zavaró.

Minden nap azonos időben lévő teszteket kell összehasonlítani, így a mai negatív és a tegnapi volt pozitív.

2022. okt. 6. 18:34
 10/16 A kérdező kommentje:

O de jó köszönöm a hasznos választ akkor azért lett a mai első tesztem erősebb mert a 17 órai már elég halványabb mármint azonos időbe csináltam a többivel

Mert be kavart a 14orai tesztem

2022. okt. 6. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!