Szerintem a tegnapi és a mai is pozitív. Már most halványodnia kell majd de szerintem az utolsó 2 között alig telt el idő.
Holnap már tuti negatív lesz.
Pozitív ovutesztes utáni negatív nap a nulladik dpo, mert jobbára azon a negatív napon van ovu (a pozitív lh teszt az lh csúcsot jelzi, ami megelőzi az ovut.) Szóval a második negatív nap az 1. dpo.
Amúgy felülről a második teszted pozitív, ahhoz képest az utána levő már halványabb, csak van egy felszálló és egy leszálló ága az lh csúcsnak. Mivel sűrűn nézted, ezért zavaró.
Minden nap azonos időben lévő teszteket kell összehasonlítani, így a mai negatív és a tegnapi volt pozitív.
O de jó köszönöm a hasznos választ akkor azért lett a mai első tesztem erősebb mert a 17 órai már elég halványabb mármint azonos időbe csináltam a többivel
Mert be kavart a 14orai tesztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!