Az lh csúcsnak azért van felszálló és leszálló ága, mert felmegy a szintje ami kis ideig stagnál ez lehet 12 óra is aztán csökken. Ha grafikonon ábrázolnád akkor nem egy háromszőg csúcsát kapnád, hogy felugrik aztán leesik, hanem egy boltívet. Mivel a tetőn kicsit stagnál. És, pl 20-as tesztnél egyik nap még elcsíped a csúcsot ami mondjuk 20-25 között van, mondjuk 25 másnap meg korán tesztelve még mindig 20 felett de már csak 21.
Bocsánat jobban nem tudom elmagyarázni, valahol olvastam róla, de a lényeg, hogy ilyenkor látszik két napig pozinak a teszt. Ezért a legideálisabb délután ugyan akkor tesztelni. Ha ilyenkor is hasonlóan 2 pozitív teszt születik, akkor egy kevésbé érzékeny tesztet kell használni. Sajnost ezt a részt ki kell tapasztalni, de ha azonos időben tesztelsz, akkor nagyon mellé nem fogsz lőni. És a pozi tesztes nap az egyik legideálisabb az együttlétre :)
Értem de akkor nekem mármint ezek között van pozitív teszt ugye?
Akkor holnap negatívak kéne legyen ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!