Most meg mi történhet velem?
Figyelt kérdés
Szombaton kellett volna megjönnie a mensimnek, de nem jött meg még azóta sem (ennek örülök, ha esetleg babás vagyok...). Péntektől néha-néha csakis kizárólag a wc papíron halvány rózsaszínű amikor megtörlöm magamat! A hőmérsékletem most ebben a pár napban nagyon nagyokat ugrott és nem tudom miért, és mi lehet az oka. A melleim pár napja enyhén izomlázszerűen kezdtek fájni, de minimálisan. Hányingerem ma reggeltől van egy kicsit és még nem jött meg, csak ilyen rózsaszín. A ciklusaim eddig pontosan megjöttek. Mi lehet most velem??
Linkelem a görbémet is:
2010. szept. 27. 08:27
1/6 A kérdező kommentje:
Jaa és néztem a méhszájamat is a napokban, magasan van, alig elérhető.
2010. szept. 27. 08:30
2/6 anonim válasza:
Simán lehetsz terhes.A "rózsaszín maszat" jelzi hogy mostanában kellett volna megjönnie a mensidnek.A tüneteid terhességre utalnak.
3/6 A kérdező kommentje:
és péntek éjjel tört rám erősen az a "megjön érzés"! szombatra vártam és gondoltam na meg is fog jönni, de csak rózsaszín volt a wc papíron akkoris.
2010. szept. 27. 08:42
4/6 A kérdező kommentje:
és a görbémről mondanátok valamit? miért csökkent most le hirtelen és mi volt most ez a nagy hőemelkedés???
2010. szept. 27. 08:43
5/6 anonim válasza:
Mindenképp tesztelj, hogy tudd hogy állsz, mert lehet, hogy dokihoz kell menned, ha vérzel, és mégis terhes vagy Szorítok.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát tesztelni leghamarabb pénteken reggel tesztelnék, ha addig nem jönne meg. De úgy érzem nem fog megjönni, mert szombaton akart volna megjönni. De nem tudom miért, hogy mi van velem, számomra olyan hihetetlennek tűnik, hogy terhes lennék. Pedig sok furcsaságot éreztem, de félek, hogy csak beképzelem az egészet és emiatt nem is jön meg a mensi...
2010. szept. 27. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!