Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napom van nem vártig....

4 napom van nem vártig. Nektek ha sikerült a baba akkor volt fehér krémes folyás előtte?

Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A puffadás, az ingerültség és a hőhullám-érzet inkább PMS tünet. De pl. a puffadást okozhatja az étel is, amit elfogyasztottál, az ingerültség lehet oka a felfokozott idegállapotodnak (a kérdésed alapján nagyon rá vagy stresszelve a baba témára). Szóval nem ebből kellene kiindulni.

Vagy várd meg türelmesen,amíg késik,vagy vegyél elő egy 10-es tesztet és csináld meg. Veszíteni nem vesztes semmit sem egyik megoldással sem.

2022. okt. 9. 13:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok híve a nagyon koraterhes tünetek keresésének de az ingerültség nálam nem PMS és az jelentkezett nemvárt előtt. Nem különösebben volt rá okom egyébként, nem volt stresszes időszak stb.

Folyást megmondom az igazat, nem tudom, nem figyeltem vagy csak nem fordítottam neki jelentőséget. Akkor az ingerlékenységgel sem törődtem, de utólag azt mondom, ez nálam tényleg nem PMS sose és szerintem tünet volt már.

2022. okt. 10. 19:29
 13/13 A kérdező kommentje:
még semmi... csak 3 csepp barnás folt. de ezt leszámitva semmi.
2022. okt. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!