4 napom van nem vártig. Nektek ha sikerült a baba akkor volt fehér krémes folyás előtte?
Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 17:29
1/13 anonim válasza:
Nincs jelentősége annak, hogy milyen a folyásod.
2/13 anonim válasza:
Krémes folyás ha sikerül ha nem akkor is volt. Erre ne alapozz.
4/13 anonim válasza:
Kismillió dolog befolyásolja a hüvelyflórát, ily módon a váladékot is. Nincsen összefüggés a kettő között.
5/13 anonim válasza:
Nem tapasztaltam ilyet. Nincs köze hozzá, igazából csak pms tüneteim voltak, annyi különbséggel, hogy vérzés nem lett.
6/13 anonim válasza:
Egyik gyereknél csont száraz voltam nemvart elött, másiknál pedig durva folyásom volt
Ez semmire nem utal
7/13 anonim válasza:
Nekem volt krémes fehér egy jó héttel már előtte . Azt hittem hogy megfog jönni de nem jött meg .
8/13 anonim válasza:
Nekem, ami tünetem volt minden terhességemnél az a görcs, mintha meg akarna jönni. Mellette minden is elviselhetetlen volt számomra, és én is elviselhetetlen voltam.
Ezek már a nem várt előtt jelentkeztek.
De mindenkinél más, valakinek semmi tünet nincs.
9/13 A kérdező kommentje:
én puffadok és van folyásom meg ingerültebb vagyok hőhullámokkal kiegészitve
2022. okt. 9. 10:34
10/13 anonim válasza:
Miert nem tesztelsz es akkor nem kell agyalnod és tüneteket keresned/produkálnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!