Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van rà mèg esèly?

Szerintetek van rà mèg esèly?

Figyelt kérdés
3 napja volt ovulàciom. Ma elkezdtek fàjni a melleim. Nekem mensi elött minding 2 hèttel fàjni szoktak. Babàt tervezünk,idöben együtt voltunk. A pms tünetek normàlissak ha egyàltalàn sikerült a tehessèg. Mit gondoltok. Normàlis hogy pàr napra rà jelentkeznek a pms tünetek. Nektek mi a tapasztalatotok. Nem feszülök rà mert tudom hogy nem jò. Köszi a vàlaszokat előre is 😊

2022. okt. 7. 00:58
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez nem csak akkor fordul elő, ha babát vár az ember. Még nagyon korai ezen gondolkoznod. Bármi lehet, szorítok értetek!
2022. okt. 7. 01:04
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Persze, és ráfeszülsz..

3 nappal ovu után még a beágyazódás sem történt meg, teljesen normálisak a PMS tünetek, nem kell vele foglalkozni, megegyeznek a terhes tünetekkel. Az első valódi jel az elmaradt menstruáció.

2022. okt. 7. 01:06
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Ez nem PMS, hanem ovulációs tünet. Tipikus ovu tünet. Még nem kezdődött el vagy tart az ovuláció.
2022. okt. 7. 01:17
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Milyen lenne, ha rá is feszülnél? 😱
2022. okt. 7. 03:27
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos ráfeszülsz. 😕 Bármi lehet.
2022. okt. 7. 07:11
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem feszülsz rá?! 3 napja volt elvileg ovulációd, és te már azon malmozol, sikerült e, és nem feszülsz rá? 😆Pms tüneteket érezhetsz ilyenkor, amit sokan éreznek középidő után, ha szokott lenni akkor miért ne lenne normális? Vagy azt gondolod, fix hogy terhes leszel?
2022. okt. 7. 07:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolso egy is ìrtam ha egyàltalàn aikerült a baba. Pont az a gond hogy azt gondolom hogy nem sikerült.

Igen tudom hogy azt mondtam nem feszülök rà bocsànat, akkor helyesbitem megprobàlom. De màr lassan egy ève probàlkozunk azt mondtuk hogy ha most ebben az èvben ne. Sikerül akkor megyünk dokihoz.

2022. okt. 7. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!