Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kapok vàlaszt normàlisan?

Kapok vàlaszt normàlisan?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Igazàból lehet, hogy ezt nem ide kène írnom, na de mindegy, bocsi ha ez valakinek nem a megfelelő tèmakör.

Csak èrdekelne, ki volt màr ilyen helyzetben?

A törtènet a következő. Màjusban nekilàttunk a kistesó projektnak .előtte nèzettem teljes vèrkèpet, hormonokat, pajzsmirigyet

minden rendben is volt . július vège felè lett pozitiv teszem, ami sajnos mint kiderült valoszinű kèmiai terhessèg lehetett, augusztusban vègül menzesz formàjàban tàvozott is. Szeptember elejèn voltam kontrollon hogy akkor minden rendben visszaàllt e. Rendben is volt, orvosom azt mondta mehet tovàbb a próbàlkozàs. Aztàn megjött, most lenne esedèkes az e havi menzeszem, de mèg semmi. Eddig csak 3 napja valami kis rozsaszin maszat jelentkezett, ès semmi. Tegnap együtt is voltunk, kis rozsaszin valami majd azóta megint semmi. Hasam sem èrzem hogy na az a mindjàrt megjön, semmi szokàsos fàjdalom. Hozzàteszem, hogy orvos ajànlotta nèzzem ovuteszttel a peteèrèsem, ebben a hónapban a 20.napomon volt. (28 napos ciklusaim vannak) ès aznap is voltunk együtt de egyèbkènt ahogy amikor jolesik vagyunk együtt. Van egy olyan gondolatom ès ez ugye tèny, hogy ha tolódott a peteèrès, tolódik a menzesz. De ilyenkor mennyivel tolódik? Amennyivel kèsőbb volt peteèrès? Mert volt màr egyszer kèsöbb peteèrèsem mint fèlidő ès akkor 28 napra megjött. Szóval egyrèszt ezèrt is èrdekel. Nem szàmit ha lesz aki lehurrog, jàrtam biológiàra. akkor is megkèrdezem. Köszi

2022. okt. 6. 13:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Egy terhességi teszt esetleg? Sokan azzal próbálkoznak hogy ki derüljön miért nincs menzeszük. 🤨🤗😒
2022. okt. 6. 13:55
 2/21 A kérdező kommentje:
Igen van itthon. De ha kèsőbb volt a peteèrèsem ergó valoszinű mèg hiàba nèzegetnèm. Szerintem. Gondolok èn itt arra, hogy ha 20. Napon volt pèm, ès kell idő mindenre (7-10 nap) akkor mèg azzal vàrhatok.
2022. okt. 6. 13:58
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A luteális fázis 12-16 napos általában így 33-37. ciklusnap körül (nem) kellene megjönnie elvileg, ha 21. napon volt ovud, ugye az LH tesztet követő napon valószínű. Ha ennél rövidebb a luteális fázis (tehát mikor megjött 28 napra jóval későbbi ovu esetén is) akkor nincs is elég ideje beágyazódni mert hamarabb leválik a méhnyálkahártya.
2022. okt. 6. 13:58
 4/21 A kérdező kommentje:
1/1 Egyèbkènt imàdom, hogy itt mindenkit èlből idiótànak nèznek, ha elmesèl valamit, feltesz egy kèrdèst. Nem az volt a kèrdès, hogy nèzzek e tesztet.
2022. okt. 6. 14:00
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan valakitől kaptad az első választ, aki elvileg teherbe se eshetett volna, amilyen rendszerességű menzesze volt. De ahogy gondolod.
2022. okt. 6. 14:07
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Uh, hát én sajnálom, tényleg nagyon rossz lehet, ha az embernek annyira nincsenek empatikus emberi kapcsolatai, hogy idegenekhez fordul. Akik persze lehordják pluszban.

Sajnálom kérdező, de én nem tudok válaszolni, mert minden szervezet teljesen más. Nincs két egyforma, nincs beállítva.

2022. okt. 6. 14:11
 7/21 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem h miért flegmázol. Szerinted mi beléd látnunk?

Tesztelj. Ha negatív akkor vársz h megjöjjön. Ha 2 napig semmi, tesztelsz megint....

2022. okt. 6. 14:12
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Az ovuláció utáni időszak az mindenkinél fix, 12-16 nap. Pozitív LH teszt utáni 13. napon érdemes először tesztelni érzékeny teszttel.

Ha 20. napon volt ovulációd akkor a ciklusod olyan 34-35. napján várható a menstruációd, addig nem késik.

2022. okt. 6. 14:21
 9/21 anonim ***** válasza:
69%

De mi mást lehetne mondani kedvesem? Hogy persze, majd most biztos sikerült? Senki se tudja ezt itt neked megmondani, ezért írta az egyes az amúgy tök normális válaszát, hogy tesztelj, és abból fog kiderülni.

Értem én, hogy sokan vannak akik nagyon szeretnék, ha a hosszú ideje tartó próbálkozás után végre összejönne nekik, és azért van egy nap vagy 10 ilyen kérdés, de erre tényleg semmi mást nem lehet mondani ezen kívül.

2022. okt. 6. 14:21
 10/21 anonim ***** válasza:
58%

Huu de magas lóról beszélsz, kérdező.

Igyál meg gyorsan egy kávét, házisárkány éned meg hagyd meg a párodnak. 😅 Vicces.

2022. okt. 6. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!