Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
július elejen volt utoljára aktusom ahol védekeztünk de július végén a várt mensim késett de aztán megjött 5 nap késéssel, és még a tesztek is negativak voltak, majd a következö hónapba megint megjött igaz az is kicsit késett. le is tudtam nyugodni de felszedtem pár kilót ( az utóbbi időbe elengedtem magam) szóval a kajálásra fogtam. de elkezdtett lüktetni a hasam szinte éreztem benne a szivverésem, meg pár napja nagyon fura érzés van kis rángások is vannak a hasam alján, a köldököm alatt . Mi lehet ez ? olvastam pár kismamának 13-14 hetes terhességnél pont ugyanezt érezték .2022. okt. 5. 19:57
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! ma csináltam egy predictor tesztet második pisiből és negativ lett! nem értem viszont ezt a mozgást a hasamban ami szemmel látható és görcsök is kisérik ! reggelre már derékfájás is társult hozzá. elmegyek orvoshoz
2022. okt. 6. 13:02
12/15 anonim válasza:
Van fantom mozgás is olvass utána
13/15 anonim válasza:
10-es vagyok.
Én szerintem te a bélmozgást érzed. Én sajnos bélgyulladásos is vagyok és vannak napok amikor a beleim aktívabban mozognak, mint általában. Konkrétan érzem, ahohy bugyog belül a hasam. Ez inkább akkor szokott előfordulni, amikor kevet eszek és sok folyadékot fogyasztok. De ha a baba mozog odabent, az nagyon más. Először azt éreztem, mintha a hasizmomat rángatná az ideg, tikkelne. Rohadtul nem hasonlít az emésztőszervi bélmozgáshoz. Mivel görcsölsz én a helyedben nem nőgyógyászt, hanem gasztroenterológust keresnék fel. Szerintem ott az emésztésednél lesz valami.
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget szép napot nektek!
2022. okt. 6. 13:56
15/15 anonim válasza:
lehet a belek mozgasat erzed. vagy csak pikizni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!