Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
július elejen volt utoljára aktusom ahol védekeztünk de július végén a várt mensim késett de aztán megjött 5 nap késéssel, és még a tesztek is negativak voltak, majd a következö hónapba megint megjött igaz az is kicsit késett. le is tudtam nyugodni de felszedtem pár kilót ( az utóbbi időbe elengedtem magam) szóval a kajálásra fogtam. de elkezdtett lüktetni a hasam szinte éreztem benne a szivverésem, meg pár napja nagyon fura érzés van kis rángások is vannak a hasam alján, a köldököm alatt . Mi lehet ez ? olvastam pár kismamának 13-14 hetes terhességnél pont ugyanezt érezték .2022. okt. 5. 19:57
2/15 anonim válasza:
Az nem szivveres, hanem idegrangas. De amugy fuck logic: ha vedekeztel, a teszt negativ, es mensturaciod is volt, hogyan volnal terhes?
3/15 A kérdező kommentje:
sok midnent olvastam ezen az oldalon... tudom ritka de valaki menstruál terhesség alatt , de most nagyon pánikolok hogy mi lehet ez , fiatal lennék egy terhességhez
2022. okt. 5. 20:02
4/15 anonim válasza:
Magnézium és egy kis diéta. Leírtak alapján esélytelen a terhesség.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! igen én sem tartottam valószinűnek eddig főleg mert nem voltak reggeli rosszulléteim , nem hánytam , nem undorodtam vagy kivántam bizonyos kajákat. de utána olvastam kicsit és vannak nők akik tünetmentesek .
2022. okt. 5. 20:04
6/15 A kérdező kommentje:
csak tényleg nagyon ideges vagyok hogy biztos nem egy terhesség miatt van ez, nemrég olvastam mikor lehet először érezni,és én is ilyen kis apró rángások remegéseket érzek amiket ezekben a hetekben járó kismamák is éreznek
2022. okt. 5. 20:19
7/15 anonim válasza:
Ha ennyire rá vagy parázva a terhességre miért nem egy tesztet csinálsz ahelyett, hogy a gyk népét kérdezed?
A leírtak alapján szinte biztos hogy nem vagy terhes, de a teszt megmutatja neked a tutit.
8/15 anonim válasza:
Először is nem vagy terhes.
Másodszor ha van valami gond inkább orvoshoz menj!
Én 16 hetes vagyok és nem érzek babamozgást, illetve akik vannak ismerősök babával, mindenki 20 hetes kor fele kezdte el érezni.
És az se igaz hogy a terhességet rosszullét kíséri, nekem eddig egy hányás se volt, illetve nem borzongok a szagoktol se úgy ahogy mondják.
9/15 anonim válasza:
8 vagyok
Azt kihagytam hogy tegnap voltam uhn a baba úgy mocorgott hogy az hihetetlen, mégsem éreztem belőle semmit.
Nem vagyok pedig egy vastag ember.
10/15 anonim válasza:
A babák korán elkezdenek mocorogni. Nekem a 9.héten kifejezetten látni lehetett az ultrahangon, hogy pörög, mint disznó a jégen. Azonban az első rúgást a 21.héten először éreztem. Senki se érzi korábban a magzatmozgást. Maximum akkor, ha sokadik terhességről van szó. Állítólag a gyakorlottak. 16.héten érezhetik már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!