Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha rendszeres a ciklusom...

Ha rendszeres a ciklusom akkor is lehet pco-m?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor nincsen PCO-d, de itt van a hivatalos weboldala, ahol mindent megtudhatsz róla!

[link]

2010. szept. 26. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem írtad az életkorod. Ahogy olvastam a leírását serdülőkorban még normális ciklus mellett is lehetséges. Miért nem kérded meg az orvosod?

Milyen tünetek alapján gondolod, hogy fenn áll nálad a pco?

2010. szept. 27. 07:10
 3/7 A kérdező kommentje:
1,5 éve próbálkozunk és a vizsgálatok alapján miden rendben van mindkettőnknél.De én úgy érzem hogy elmarad a tüszőrepedés,hiába + az ovu teszt.Ja és a hajhullás ,hízás,izzadás.Ezek hasonló tünetek.Vagy ez kiderült volna a hormon vizsgálatból?
2010. szept. 27. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló által ajánlott pco-szindroma.hu-n találsz egy táblázatot, amelynem szerepelnek a hormonok normálértékei, illetve le van írva, hogy mely értékek jellemzőek pcos-ra. Meg tudod nézni, ha van 3. ciklusnapon készült lh/fsh leleted, tesztoszteronod. Általában ezek eltérései utal(hat)nak a pcos-ra.
2010. szept. 27. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, lehetséges. Nekem is rendszeres a ciklusom, és PCO-m van.

2010. szept. 27. 18:02
 6/7 A kérdező kommentje:

ciklus 3. napján lh:8,01 fsh:11,01.

28 éves vagyok.

2010. szept. 28. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én 26 éves vagyok, nagyon sovány, 46 kg, a ciklusaim percre pontosak, és PCO-s vagyok. LH/FSH szintem magas és a pro is magas. Na meg IR-rel is kezelnek, meforalt kapok rá, attol elkezdtem fogyni. Nem minden PCO-snak kell felesleggel küzdeni, és nem feltétlen a cikluszavar. Én vagyok az élő példa.

2010. okt. 1. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!