Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kémia terhesség során mikor...

Kémia terhesség során mikor lett negatív a teszt? Mennyi késes volt a menstruacioban?

Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 10:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem jò,nekem is a nemvàrt elött egy nappal teljesen negatív volt masnap a nemvárt napján elég halvàny és tegnapi egy hét késéssel ilyen lett : [link]

[link]

2022. szept. 28. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Elsőnél menstruáció(/vetélés?? ki kinek hívja) után egy héttel lett negatív a teszt (2 hetet késett és abban a 2 hétben végig pozitív volt a teszt)

Másodszor lombik volt, beültetés után 10 és 11 nappal volt pozitív a teszt, 12 nappal utána éppen látható, 13. napon negatív. (beültetes utáni 10. nap az 13.dpo-nak felel meg)

2022. szept. 28. 12:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tök ugyanilyen volt mensi napján a Facelle-em, és minden oké volt a terhességemmel. A clearblue fogantatástól számolja a heteket, tehát mivel most kb. 4 hetes vagy, a fogantatás óta 2 hét telt el, akkor jól írja ki az 1-2 hetet. Szerintem ne aggódj, és ne tesztelgess tovább, mert bele fogsz őrülni, ha egyszer pl. többet iszol, és vélelenül halványabb lesz :D
2022. szept. 28. 13:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm ) :)
2022. szept. 28. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:
A clear blue nekem is 1-2 hetet írt a kémiainál a 4. nap késésnél. De nekem a facelle is halványabb volt mint a tied. 5 nap késéssel jött meg. 28 napos ciklusaim voltak egyébként. A második terhességemnél már 3+ volt a clear blue-n, mar a késést megelőzően, ami kizárt, hogy megfelelt volna a valóságnak (mint ahogy az 1-2 hét sem), így azt mondom, hogy nem kell készpénznek venni amit kiír.
2022. szept. 28. 15:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező nekem mikor kémiai volt mint írtam nem volt ilyen erős ugyanez a facelle tesztem mint a tiéd úgyhogy én nem hiszem hogy ez kémiai nálad.

2022. szept. 28. 15:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kezdek megnyugodni
2022. szept. 28. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!