Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » TF Virág (Virág natura) pcos...

TF Virág (Virág natura) pcos teája segített már valakinek a teherbeesésben?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban kezdtem el inni hónap elején, olvastam róla elég jó tapasztalatokat így úgy gondoltam egy próbát megér. Mellette a trimeszter vitamint szedem.

Segített már valakinek ez a tea?

2022. szept. 25. 09:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Sajnálom és együtt érzek veled, nekem is volt már egy veszteségem 2021 októberben műtöttek, 11 hetesen, nekem is nem fejlődött de aztán kiderült a trombozis panel vizsgalaton h végig szurnom kell majd a verhigitot, ezért nem fejlődött és halt el korán a terhességem nekem kellet egy év h feldolgozzam, majd fel év h elmenjek ki vizsgáltatni mindent is, és most döntöttem úgy h ha jönni akar jöjjön , szóval mély együtt érzésem , lehet neked is szükséges lenne a verhigito
2023. máj. 27. 03:04
 12/30 anonim válasza:

Szia Kedves Kérdező

Esetleg leírnád a tapasztalatod a teával kapcsolatban?

Mi is babatervezésben vagyunk jó ideje gondoltam kipróbálom hátha alapon.

2023. jún. 18. 08:28
 13/30 A kérdező kommentje:
Szia. Persze 😊 semmilyen negatív hatása nem volt számomra. Ami legelőször szembetűnt, hogy a mensim fele annyira nem fájt, mint szokott. Kozerzetem is jobb lett, feltételezem a hormonokra gyakorolt hatása miatt. Majd pedig összejött a baba két év után, már beültetésre készültünk. Mint írtam a babát sajnos elvesztettük, most jött meg azóta tegnap először úgyhogy kezdem újra a teát
2023. jún. 18. 10:43
 14/30 anonim válasza:

Akkor végülis csak jó hatása van Ennek nagyon örülök 😊

Nagyon sajnálom a veszteséged sajnos én is így jártam Februárban átérzem hogy mit érezhetsz 😢

Nagyon sok kitartást és reméljük hamarosan nekünk is sikerülni fog ❤️

2023. jún. 21. 06:42
 15/30 A kérdező kommentje:

Nekem csak jó, igen

Nektek is sok sikert 🥰

2023. jún. 21. 20:30
 16/30 anonim válasza:
Köszönjük Szépen 😘❤️
2023. jún. 22. 14:28
 17/30 AnitaLia ***** válasza:
Szia kedves kérdező! Mi újság azóta?
2023. szept. 22. 21:27
 18/30 A kérdező kommentje:
4+5 vagyok ma, ismét a tea segített 😊
2023. szept. 22. 23:20
 19/30 AnitaLia ***** válasza:

Jaj de jó,gratulálok 🥰🥰

Én tegnap kezdtem inni a teát. IR-em van,alacsony d vitamin ezek már 2 hónapja kezelve vannak,több mint 1 éve várjuk a csodánkat, hátha össze jön lassan nekünk is.

2023. szept. 23. 09:45
 20/30 A kérdező kommentje:

Szurkolok nagyon, sok sikert nektek ❤️

Remelem nálunk is ő már velünk marad

2023. szept. 23. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!