Ki tesztel szerdán? Tüneteitek?
Én majd csak jövőhét vasárnap fogok tesztelni. Már alig bírom ki a várakozást. :)
Az oldalam elég sokat szurkált ebben a hónapban, pedig egyáltalán nem szokott, valamint nem igazán van étvágyam. Bár utóbbi nem tudom, hogy tünet lehet-e.
gratula az elsőnek, én se bírtam ki és ma megcsináltam de nega. sajna. szerdán csinálok még 1et.
az a baj hogy nem rendszeres a mensim és nem tudom mikor kell megjönnie. de ha tényleg 2 hete szerdán volt pé-em akkor talán van még esélyem szerdán. ha nem akkor próba cseresznye újra.
melyik tesztet vegyem ami még jó is?
Szia.
Én is mára nem várom. Még nem jött meg, de nem tesztelek, mert a múlt hónapban is egy napot késett, aztán megjött. Mensi szerű görcseim vannak de nem vészes, izzadok mint a ló, de ez már máskor is előfordult velem. Azért titkon reménykedek persze.
Te teszteltél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!