11 napja késik a mensim de a teszt még mindig negatív lehet szó terhességről? Jövő héten mennék orvoshoz de félek!!
Figyelt kérdés
Segítetek?2022. szept. 20. 15:50
1/8 anonim válasza:
Hát ha a teszt negatív, nem tudhatjuk mi a gond,de Valószínű hogy nem baba.
Majd az orvos meg mondja.
3/8 anonim válasza:
Valoszinuleg csak kesik, kesobb volt ovud, vagy akar egy teljes ciklus kimaradhat. Evente egyszer ez normalis.
4/8 anonim válasza:
Biztosan nem vagy terhes . Teljesen normális ha néha késik , vagy egyszer kimarad , a biztonság kedvéért menj el orvoshoz, lehet hormon zavar is a háttérben , amin ő fog tudni segíteni . Amíg az nincs kezelve , hiába tesztelsz, mert nem terhesség áll a háttérben
5/8 anonim válasza:
Én ezzel orvoshoz sem mennék, egyszeri alkalom semmit nem jelent, erre nem ad gyógyszeres kezelést orvos, akkor van gond, ha rendszeres. Terhes nem vagy.
6/8 anonim válasza:
Mindenkivel előfordul, hogy késik vagy kimarad néha.
7/8 anonim válasza:
Mitol felsz? Es mi miben tudunk segiteni? Terhes biztosan nem vagy, ha egyebkent nem rendszeres a keses vagy kimaradas, en emiatt nem rohannek egybol orvoshoz, mert nem vagyunk gepek, egyszer-egyszer teljesen rendben van, ha kesik vagy akar ki is marad.
Persze ha ez gyakori, akkor mindenkeppen vizsgaltasd ki magad. De felni nem kell, meg nem is nagyon ertem, hogy mitol kene.
8/8 anonim válasza:
Èn mikor terhes voltam 3 honapig egy terhes teszt sem mutata ki hogy terhesvagyok
De persze 2 hèt menstruàcio kimaradàs utàn mentem orvoshoz szoval.... bàrmi lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!