Lehetek-e terhes e feltételek mellett: tegnap volt az utolsó nap mensiben, btom kielégített kézzel. Ezelőtt saját magával tette uazt, félek, ha maradt vagy került sperma az ujjára akkor teherbe eshetek-e? (ő azt mondta, h száraz v az ujja) szűz vok.
Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 17:17
11/21 anonim válasza:
Szia!
Én a 18.33 válaszoló vagyok. Félreértetted amit írtam.
Úgy értettem,hogy nagyon sokan próbálkoznak hónapokig és még sincs semmi. Vagyis nem olyan könnyű teherbe esni pláne nem így.
Tesztelni a várt menszi kimaradása után kell.
12/21 A kérdező kommentje:
sajnos nagyon ki vok készülve.alapvetően egy szolid, parázós nyuszi lány vok. s ma este kb 1.5 órája szúr a baj oldalon vmi...talán a petefészkem felé és nagyon ideges vok :((( nem bírom ki a köv menzeszig...ááá az naon sok :((( (azt nem tom, h lehet-e ez amiatt,h ma múlt el amenzesz? v nem tom...hülye vok :(
2008. dec. 22. 20:16
13/21 anonim válasza:
Ne beszélj be magadnak hülyeségeket,mert a terhesség tüneteit még két hét múlva sem érezhetnéd.
14/21 anonim válasza:
Szia! Pontozz le, ha akarsz, de ha tényleg 18 éves vagy, akkor egy kicsit már többet kellene tudnod arról, hogyan zajlik a megtermékenyítés! Mint ahogy a magyar helyesírás szabályairól is, nem hiszem, hogy az érettségin díjazták ezt a "vok, sztem, btom, naon, stb." stílust.
Lényeg a lényeg, egy szimpla ujjazástól még nem leszel terhes, bármennyire is magát részesítette először előnyben/élvezetben az expartnered...
15/21 A kérdező kommentje:
Igen, elég kultúrálatlan a stílusom ha sietek. mert ebben a helyzetben sietek. már egyetemista vagyok,szóval érettségi kilőve :P köszönöm szépen, hogy írtok nekem :-) már csak azt szeretném megtudni,hogy miért szúr a hasam?lehet,hogy bemesélem magamnak az egészet? (tudom,hogy mi hogy zajlik,de tapasztalni még nem tapasztaltam/nem éreztem...)
2008. dec. 22. 20:36
16/21 anonim válasza:
bemeséled magadnak, szomorú hogy 18 vagy és ennyire lila gőzöd nincsen,mi kell ahhoz hogy egy gyerek megfoganjon.pontozzál le attol sem leszel okosabb
17/21 A kérdező kommentje:
:-( sajnos nem tudom, hogy hogy lehet lepontozni... arra a százalékos mutatóra gondolsz?nem ütöttem be semmit. hiába ítélsz el, nem tudod, hogy bennem mi játszódik le. a szomorúság bármit kihozhat az emberből.külső emberek tanácsáért jöttem ide, nem kritizálásért. :-) DE HA MA ESTE ELKEZDETT SZÚRNI A BAL hasi oldalam :-(
2008. dec. 22. 21:14
18/21 anonim válasza:
nem kritikaképp mondtam,de ha ennyire félsz (már már betegesen) ,látatlanban sneki nem tud mit tanácsolni,menj el orvoshoz pár hét múlva,vagy várd meg amig megjön,ennél többet nem tudunk érted tenni
19/21 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen :-)
2008. dec. 23. 11:02
20/21 anonim válasza:
Szerintem, ha meg se ujjazott, akkor feleslegesen aggódsz, úgy nem lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!