Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez valóban így van?

Ez valóban így van?

Figyelt kérdés
Olvastam már több fórumon hogy biztos ovulacio esetén, minél hamarabb mutat pozitivat a teszt,annál "erősebb", biztosabb hogy megmarad a terhesség. Ez valóban így van? Saját tapasztalatnak örülnék a legjobban. 8-9 dpo körülieket olvastam.
2022. szept. 15. 07:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem volt nagyon erős pizitív tesztem a késés napján (azonnal megjelent a tesztcsík erősen. A kontroll csík csak utána), mégis elvetéltem 2 hétre rá. Másik estben pedig nagyon halvány pozitív volt. Kb 1,5 hét múlva volt erősen pozitív a teszt.
2022. szept. 15. 07:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmi összefüggés nincs. Több olyan volt itt is, hogy "leugrott" a csík, erősebb volt mint a kontroll, aztán mégis kémiai/vetélés lett hamarosan. Nekem mindkétszer halvány volt a csík, egyik alkalommal kémiai lett, másik alkalommal meg szép lassan erősödött, és egy gyönyörű, egészséges kisbaba lett az eredmény.
2022. szept. 15. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem biztos volt az ovuláció időpontja, a nem várt napján (14. dpo) viszont extra halvány volt a második csík, a férjem először nem is látta.. ma vagyok 18+1 hetes
2022. szept. 15. 08:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt kémiai terhességem. A két csík szinte azonos erősségű volt, és hamar pozitív lett. Most újra terhes vagyok. Már az esedékes menstruáció napján pozitív volt a tesztem (nem érzékeny teszt), a Clearblue digitális tesztet is kipróbáltam, és megfelelően írta ki a fogantatás óta eltelt heteket. Sajnos a baba nem fejlődik jól, valószínűleg vetélés lesz belőle. Szóval nincs összefüggés.
2022. szept. 15. 08:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, sajnálom és kitartást ❤️
2022. szept. 15. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
A legerősebb csíkos tesztem volt a méhen kívüli... nem, nem jelent semmit.
2022. szept. 15. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom hogy van lényegi összefüggès. 12 dpo extra halvány pozitív, már 2 éves.
2022. szept. 15. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:

8 dpon látszott valami 6.héten elvetéltem, nem erősödött olyan látványosan a tesztem, 1 hét lemaradás is volt a fejlődésében.

Másiknál szépen erősödő tesztek 9 dpotól, de nem lett szívhang.

2022. szept. 15. 14:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy át kellett ezeken mennetek. És nyílván akkor azok csak veletlenek voltak,nincs összefüggés.
2022. szept. 15. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!