Melyik ország van hozzánk a legközelebb ahol meg lehet választani a baba nemét?
19
Mi nem is miattad aggódtunk kérdező, hanem szerencsétlen gyerekért, akinek ilyen degenerált anyja van.
Jó kis önbizalom növelő név nélkül beszologatni, ugye? :D
Szemtől szembe meg sunyitotok ha valakinek vissza kéne szólni. Meg vagytok keseredve rendesen :D
Amúgy meg inkább az a degenerált, aki egy kérdésen ennyire felhuzza magát és izzik a tenyere, hogy Jajj de beszolok most, hisz itt megtehetem. 😂
Na puszi
Szemtől szemben is megmondanám, hogy egy degenerált vagy, és azt is, hogy sajnálom a gyerekedet, ő sajnos nem választhatja meg az anyját és a családját. Ez van, rosszul pörgetett a genetikai lottón és te jutottál neki...
És nem, a kérdésed nem idegesítő egyáltalán, mint már írtam, elszomorító.
Figyelj én tényleg nem tudom hogy ertessem meg veled, hogy terhes lettem, abrandoztam Jajj de jó lenne egy x nemű gyerek. Y lett. Nem baj imádom semmiért sem cserélném el. És most mielőtt még ki tudja milyen nemu abrandozok mi lenne ha.. De nem ettől szereti valaki kevésbé akár fiú akár lány.. Tudod ha vágyak és álmok sincsenek ott már nagy a baj.
Ha valakinek zsinórban jön 3 fiu, negyediknek lanyt akarnak de az is fiú lesz hidd el imádni fogják mind a négyet és egy lanyert sem adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!