Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik ország van hozzánk a...

Melyik ország van hozzánk a legközelebb ahol meg lehet választani a baba nemét?

Figyelt kérdés

2022. szept. 13. 19:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
54%

19

Mi nem is miattad aggódtunk kérdező, hanem szerencsétlen gyerekért, akinek ilyen degenerált anyja van.

2022. szept. 14. 16:32
 22/32 A kérdező kommentje:

Jó kis önbizalom növelő név nélkül beszologatni, ugye? :D

Szemtől szembe meg sunyitotok ha valakinek vissza kéne szólni. Meg vagytok keseredve rendesen :D

2022. szept. 14. 18:13
 23/32 A kérdező kommentje:

Amúgy meg inkább az a degenerált, aki egy kérdésen ennyire felhuzza magát és izzik a tenyere, hogy Jajj de beszolok most, hisz itt megtehetem. 😂

Na puszi

2022. szept. 14. 18:14
 24/32 anonim ***** válasza:
27%
Mégis milyen válaszokat vártál ilyen fos kérdésre?
2022. szept. 14. 18:27
 25/32 anonim ***** válasza:
25%

Szemtől szemben is megmondanám, hogy egy degenerált vagy, és azt is, hogy sajnálom a gyerekedet, ő sajnos nem választhatja meg az anyját és a családját. Ez van, rosszul pörgetett a genetikai lottón és te jutottál neki...

És nem, a kérdésed nem idegesítő egyáltalán, mint már írtam, elszomorító.

2022. szept. 14. 20:06
 26/32 A kérdező kommentje:
Talán neked nem jön össze a gyerek és irigykedsz vagy mi a gond? Hidd el nem, nem vagy egy értelmes nő meg mindig ha valakibe így beleallsz. Ennyiből én is sajnalhatnam a te gyereked ha van, hogy idegbeteg az anyja. De én itt befejeztem, kaptam néhány értelmes a választ a többiek meg akkor dobják rám az első követ ha egyszer sem fordult meg a fejükben, hogy ők jobban szeretnének fiút/lányt de ettől függetlenül bármilyen nemű lesz nem cserélnék el.
2022. szept. 15. 07:05
 27/32 anonim ***** válasza:
62%
Ennyi :)))
2022. szept. 15. 13:07
 28/32 anonim ***** válasza:
47%
26os, de, összejött a gyerek. De nem, nem fordult meg a fejemben hogy jajj de jó lenne ha más nemű lett volna. Tudod, van egy ilyen csúnyaság, mint a genetika, ahol 50-50% az esély a baba nemére. Cseréld le apukát rajta múlik a gyerek neme, ha ennyire csak az ellentétes nemű gyerek kell.
2022. szept. 16. 05:57
 29/32 A kérdező kommentje:

Figyelj én tényleg nem tudom hogy ertessem meg veled, hogy terhes lettem, abrandoztam Jajj de jó lenne egy x nemű gyerek. Y lett. Nem baj imádom semmiért sem cserélném el. És most mielőtt még ki tudja milyen nemu abrandozok mi lenne ha.. De nem ettől szereti valaki kevésbé akár fiú akár lány.. Tudod ha vágyak és álmok sincsenek ott már nagy a baj.

Ha valakinek zsinórban jön 3 fiu, negyediknek lanyt akarnak de az is fiú lesz hidd el imádni fogják mind a négyet és egy lanyert sem adnak

2022. szept. 16. 07:37
 30/32 anonim ***** válasza:
35%
Ciprus
2022. szept. 21. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!