Melyik ország van hozzánk a legközelebb ahol meg lehet választani a baba nemét?
Talán Ukrajnában van ilyen .
Miért bolond aki megválasztaná a gyerek nemét? Én is megválasztanám , ha lehetne . Pl valakinek van 4 lánya biztos nem nagyon örül 5. lánynak….
Inkább választanám meg , minthogy elvetessem azért mert lány !!
Tudom ilyet nem lehet a törvény szerint …. De biztos van aki már meg tette ….
Nekem 3 lányom van és nagyon szerettünk volna fiút és hála Istennek fiú lett a 4.
De ha lehetett volna biztos már a második terhességnél fiút választok .. mert addig mentünk ameddig nem lett fiú … :D
11
Majd azért a 2. gyerekednek ne meséld ezt el, biztos ő is :D-vel jutalmazná hogy egy gyökér vagy. Ez kb olyan, mintha a te apád azt mondta volna, hogy ő zsebkendőbe lőtt volna, dehát sajnos így alakult és lettél te...
Aztán ilyen embereknek van gyerekük....
mert addig mentünk ameddig nem lett fiú … :D
Mert ez mit jelent szerinted?
Pont ezért nem lehet csak úgy megválasztani, mert az ilyen fiú-mániás nyomorultak miatt pont az lenne a helyzet, mint Kínában...
9es, de, amerikában van ilyen. Persze hivatalosan az anyukának genetikai betegsége van, szereznek igazolást hozzá.
Anyuka elmegy, elmondja mit akar, kifizeti azt a pár tízezer dollárt, és embrio szelekcióval megkapja a kívánt nemű gyereket. Sok hírességnél is így van. Nekik megéri azt az 5-10 millió forintnyi összeget.
”Nekem 3 lányom van és nagyon szerettünk volna fiút és hála Istennek fiú lett a 4.
De ha lehetett volna biztos már a második terhességnél fiút választok .. mert addig mentünk ameddig nem lett fiú … :D“
Na ezért sem fogják engedélyezni a nemválasztást Magyarországon. Ha lehetett volna választani, csak két gyereked lett volna, így viszont négyet is bevállaltál! Szaporodik a magyar nép, tiszta haszon!
Szedjetek nyugtatót baszki 😂
Agyverzest ne kapjataok már mert valaki más nemű gyereket is akar. És megnyugtatok mindenkit aki azt mondta ne szuljek. Van már egy csodás gyerekem :)
19es, szegény gyerek :-( Rossz lehet neki ha felfogja hogy az anyja más nemű gyereket akar mert ő nem elég jó neki.
De ha van jó pár milliód irány Amerika, és lesz olyan nemű is amilyet akarsz. A másikat max zaciba adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!