Mekkora a teherbeesés esélye akkor, ha a párom ejakuláláskor csak "elfolyik"?
Nem sokat változik az esély.
Inkább attól függ, hogy neked van-e orgazmusod, és milyen fázisban vagy.
Hajszallal, hogyne.
Aki nem ismeri, az miért ír? És még mellé jól le is pontozza a jó választ.
NAGYON nem mindegy, hogy a sperma megy egyenesen a méhbe (ami lúgos), vagy marad a jó savas hüvelyben!
"Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni
Valamilyen okból sokan hiszik, hogy az orgazmus és a fogantatás összefügg, pedig ez nincs így, és az orgazmus nem növeli az esélyét, hogy teherbe essünk. Természetesen a kellemeset össze lehet kötni a hasznossal, de orgazmus nélkül is ugyanúgy meg lehet foganni, ha egy petesejt és egy hímivarsejt találkozik."
"Már az 1900-as években megalkottak egy elméletet, mely szerint az orgazmus során, mikor az izmok összehúzódnak, a női szervezet olyan lesz, mint egy “porszívó”, vagyis képes mélyebbre juttatni a spermiumokat, így azok még könnyebben találkozhatnak a megtermékenyítésre váró petesejttel. Az elmélet bizonyítását célul kitűző kutatások azonban nem hoztak egyértelmű eredményet: az egyik vizsgálat valóban azt találta, hogy van összefüggés a spermiumok utaztatásának képessége és az orgazmus között, egy másik viszont azt, hogy nincs semmilyen összefüggés az orgazmus és a sikeres fogantatás, illetve a gyermekek száma között."
Ezt csak így itt hagyom....
Eleg érintett vagyok a témában... férfitól képtelen vagyok orgazmusra. Megis van 2 gyönyörű gyerekem és egy veszteségem, akik az első hónapokban megfogantak.....
Emellett kérdem én, akit megerőszakolnak, nyilván nincs orgazmusa, ugyanis miért élvezné?! Mégis rengeteg terhesség van emiatt. Akkor hogy?!
Értő olvasás?
A kutya nem mondta, hogy nem lehet teherbe esni.
Csak jóval könnyebb.
PERSZE akkor, ha a ciklus is éppen jól jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!