Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A ciklusom kb 21. napjan voltunk egyutt megszakitasos vedekezessel, tehat elvieg mar nem voltam termekeny. Penteken kellett volna megjonnie, de szokott par napot kesni. Szombaton volt barnas verzesem (viszonylag sok, de ez is szokott jelentkezni 1-2 nappal menzesz elott) aztan vasarnap es hetfon semmi es ma megint nagyon minimalis. Reggel ota ugyanazt erzem amit menzesz alatt szoktam ( alhasi enyhe fajdalom, folyamatosan azt erzem kakilnom kell (bocsi, hogy igy leirom :D), a gerincem legaljanal is enyhe nyomas) A mellem nem nagyobb es nem is erzekeny. Ezeka tunetek mindig akkor vannak ha mar megjott. Plusz delben kicsit hanyingerem volt.

Lehet ez terhesseg vagy csak tulizgulom mar a dolgot es amugy is megyunk nyaralni jovo heten es csak a poen kedveert tartogatja magat? :)

2022. szept. 13. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szexeltél védekezés nélkül, lehetsz terhes, de az is lehet, hogy csak késik. Csinálj egy tesztet és kiderül.
2022. szept. 13. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

"elvieg mar nem voltam termekeny"

ILYEN NINCS! MINDEN NAPON termékeny vagy, egyedül annyia különbség, hogy jobban vagy kevésbé! Még a menstruáció ALATT is teherbe lehet esni.

HA meg védekezés nélkül szexelsz, akkor van esély a terhességre. Az aktus után 14 nappal tesztelk, aztán kiderül.

Ha meg szerencséd van és nem lettél terhes, akkor ettöl ekzdve nem szexelj védekezés nélkül. (A megszakítás NEM védekezés!)

2022. szept. 13. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia, miért nem tesztelsz egyet? Az előttem szólóknak igaza van abban, hogy akár az is lehetsz.
2022. szept. 13. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!