Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja 27-ére?...

Csajok! Ki nem várja 27-ére? Teszteltetek már?

Figyelt kérdés
Hát én nagyon nem várom. Tüneteim nincsenek, igaz mensti előtt se szokott lenni. Mi amúgy tüszőrepedés előtt 2 nappal tudtunk csak együt lenni, de azért reménykedem! Tesztet még nem csináltam, várok vele.
2010. szept. 25. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de ne add fel, majd a következő hónapban :))) G.

Ja, nekem ma még semmi. Szurkoljatok, légyszi :))

2010. szept. 27. 14:58
 12/17 joli55 válasza:

sajnálom, h megjött:( nekem is ez volt a 9. hónap próba....de most már úgy is álltam hozzá, h lesz ami lesz...és nem görcsöltem....próbáld meg Te is...tudom, mindenki ezt mondja....de nem hülyeség:)

Kedves G!

drukkolok, h minden szupin menjen....te hogy érzed magad? mert én folyamatosan érzem a hasam....nem fáj, csak oilyan mintha kicsit meg lennék puffadva, és olyan meleg érzés...remélem nem gáz

2010. szept. 27. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is érzem, hol így hol úgy... tegnap a derekam hátul és a hasam alja minta égett volna. Görcs az nincs, néha kicsit szédülök, de nagyjából ennyi. Igaz, hogy nekünk még csak a harmadik hónap, de már most sem szeretnék abba a hibába esni, hogy tüneteket keresgéljek magamon. Pár nap és úgyis kiderül. Azért szó ami szó reménykedek kicsit.

Kívánom hogy sikerüljön Nektek! :) és Nekem is! :D

2010. szept. 27. 20:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Javítanék, hogy minden simán menjen :))))))) G.
2010. szept. 27. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Ma teszteltem, POZITIV!!!!!!!!!! Komolyan egyenlőre el sem merem hinni, két nap múlva újra tesztelek reggel, a mai az délelőtti volt. :)))) Hihetetlen érzés. Kívánom mindenkinek aki vágyik rá!
2010. szept. 28. 15:19
 16/17 joli55 válasza:
szia G! nagyon gratula Neked is....én sem merem még elhinni....ma vettem még két tesztet, az egyiket holnap reggel beüzemelem:) amúgy nekem is néha a derekam, néha a hasam alja fáj...ma jöttem rá, h lehet azért, mert állandóan pisilni járok, és a hólyagom lehet feltöltődve:) én is csak néha szédelgek egyet, de semmi több....ha pozitívat tesztelek, jövő héten elmegyek dokihoz...Te?
2010. szept. 28. 19:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem bírtam ki, ma csináltam tesztet. Clearblue pozitíííííív!!! :) Felhívtam a dokit, jövőhét csütörtökön megyek hozzá.

G

2010. szept. 29. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!