6-os vagyok, nem értem miért jó ez valakinek, hogy ha már nem érdekli akkor azért is idejön és lepontozza az összes választ. Komolyan az embereknek ennyire nincs saját életük?! K*rva unalmas már, hogy ezen a felületen csak a kioktatás és a másik sértegetése, lenézése megy….
Akinek nem inge…
11es ez nem igaz, nem csak a kioktatás és sertegetés megy, nagyon is sokan segítenek és válaszolnak a legjobb tudásuk szerint a gyakran felmerülő kérdésekre, mint például mi vált be nektek popsipirossagra, terhesen árt-e a szauna, barna pecsételés terhesség elején rendben van-e.
DE
Ezeknek a 6. Dpo-n valaki? Meg ki mire nem várja? Rohadt értelmetlen és felesleges kérdések. Senki nem lett attól terhes, hogy 4 másikkal egy napra nem várja. Pont ezeknek a nőknek kellene hogy életük legyen és ne ezen agyaljanak megállás nélkül.
Ha meg ismerkedni akar, van ismerkedés topic, ott lehet próbálkozni. aki meg tényleg segiteni akar már meg se nyitja ezeket a kérdéseket mert úgyis megint valami életképtelen nem tudja, hogy lesz a gyerek.
Igazából csak azt nem értem, hogy feleslegesen miért kell ezt? Mivel lesz jobb, ha kioktatsz a semmiről? Ha ennyi energiát képes vagy beleölni ebbe, tényleg sajnállak!
Én sem megyek egy olyan poszt alá fröcsögni amivel nem tudok azonosulni, vagy szimplán nem értem a lényegét. De ez intelligencia kérdés… szóval ne is ragozzuk tovább :-)
Többieknek köszönöm a hozzászólást! Érdekelne, esetleg ki milyen tüneteket tapasztal, vagy hogy van😊
Szép estét mindenkinek!
Azt vallom, ha valaki hülye, meg kell neki mondani, hogy hülye mert lehet hogy nem tudja és úgy marad..
Ezen elven elindulva a ki nem várja jövő kedden ismerkedés téma nem pedig teherbeesés, főleg nem Gyakori kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!