Lehet valami osszefugges, jelent ez barmit?
Sziasztok!
Augusztus 31en - ket nappal korabban mint kellett volna - jott meg a menstruaciom, ami teljesen normalisan ment le egyebkent. Azota 3 alkalommal voltunk egyutt a parommal. Ebben a honapban kezdtem csak el felirni a homersekletemet hogy majd kicsit ebben jobban elmelyedjek, szoval egyelore semmit nem tudok hogy mikor van altalaban ovulaciom stb. A ciklusaim altalaban pontosan 28 naposak.
Ma reggel barna folyasom volt, ami nekem sose szokott lenni, ugyhogy nem tudtam hova tenni, illetve nem csak par csepp. Most delutan meg olyan eros hanyingerem lett, nagyon kicsin mulott hogy kibirtam vele hazaig, de vegul nem hanytam. A semmibol tort ram, nem ettem semmi kulonoset, se romlottat :D nem szoktam hanyos lenni, szoval nem tudom mi van velem.
Szerintetek ezek kozott van barmi osszefugges, hogy minden ma tortenik velem, vagy csak mivel elkezdtem homersekletet merni es felirni ezzel egyidoben elkezdtem tulsagosan figyelni magamon mindenre? 😁
Koszonom elore is a valaszokat!
"A ciklusaim altalaban pontosan 28 naposak."
Vagyis magyarul nem pontosan 28 naposak...
Ha gyanakszol, tesztelj. De ez inkább ovuáció és/vagy progihiány lesz.
Ennél többet erre nem lehet mondani.
Tehát van 26, 28 és 29.
Az "általában" nem számít. A leghosszabb ciklussal kell számolni, neked az ezek szerint 29.
Ha 31.en megjött, ma 11.én nem a terhesség okoz hányingert.
Majd ha ebben a hónapban nem jön meg egyátalán, akkor okt.1jén csinálj egy tesztet.
Mi a kérdés?
Nyilván túlfigyeled magad, ha hányingered van terhességtől, az a 6. hét után jellemző. Ebben a hónapban még peteérésed sem lehetett, nemhogy terhes lennél!
Ha gyereket szeretnétek, akkor ideje szexelni, 2 naponta, aztán, ha késik tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!