Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e terhes elő váladéktól?

Lehetek-e terhes elő váladéktól?

Figyelt kérdés

A barátommal mindig gumi nelkül szexelünk megszakítos módszerrel. Legtöbbször két menetezünk. Volt mikor késett. De mostanába nem késett. Most megint késik 3 napja. A biztonság kedvéért vettem terheségi tesztet délután csináltam meg.Halványan látszik a második csík. Hétfő reggel csinálok egy második tesztet. Szerintetek mennyi az esélye,hogy előváladéktől terhes lettem?

Ui:Az a baj nem nagyon bízok a tesztbe mert az egyik ismerösömnek is mutatta halványan még se lett terhes. (Kérlek ne oktassatok ki,hogy felelőtlenek vagyunk,mert nem lesz gond ha az is vagyok)

2022. szept. 10. 22:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

Én nem tudom megnyitni a képet, tehát nem látom a tesztet.

De bármi lehetséges!

A holnapi teszt valószínű már jó eredményt ad!

Ha erősödik terhes vagy ha negatív akkor valószínű nem vagy.

2022. szept. 11. 08:19
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

Pusztán a kérdésre: Lehet, bár nem túl nagy az esély rá. De ha pont te leszel az, akinek mégis így besikerül, akkor ez nem fog vígasztalni.

A képen pedig egy negatív teszt van.

2022. szept. 11. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehetsz. Én így lettem az a második gyerekkel, szoptatás alatt.
2022. szept. 12. 05:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jöhetnek a lepontozások, de én halványan látok egy második csíkot...

Ismételd meg két nap múlva...

2022. szept. 14. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is látok egy nagyon halvány csíkot.Nem nagy esély van rá hogy pont te leszel terhes az előváladéktól kicsi az esély de nem lehetetlen.Mert ha az előváladékban van élő sperma akkor simán teherbe eshetsz.De ha nemi aktust akarsz élni akkor nem ártana védekezni ha nem akarsz azon parázni hogy terhes lehetsz vagy nem.
2022. okt. 3. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!