Kedves csoport tagok! 2 hónapja kezdtünk bele a baba témába,több,mint 2 hete volt utoljára menstruációm,ovulációm 5 napja.Tudom ennyi idő alatt megtapadni kevés esélye van, de kb 4 produkálok tüneteket. Várjak még a teszttel?
Figyelt kérdés
Fel van puffadva az alhasam,(megjegyzem a pisi nem csíp, nem éget, és nem is viszket oda lent), napi 20szor biztos járok pisilni, éjszaka eddig még nem ébredtem fel rá. A melleim nem feszülnek, de a bimbóim egyre érzékenyebbek, a testhőm 3 napja figyelem, 37,1 volt a legalacsonyabb. Vannak hangulat ingadozasaim, ma reggel már erős hányinger. Próbálok nyugodt maradni, és nem bebeszélni magamnak a dolgokat, de mindezek ellenére fura amit most tapasztalok.
A sértő válaszokat kérlek mellőzzétek, 29 éves bizonytalan és teljes szívből remélő átlagos nő vagyok! 😊
2022. szept. 8. 14:41
11/13 A kérdező kommentje:
Menstruációs naptárat használok, az ott jelzettek alapján tudom csak.
2022. szept. 9. 06:11
12/13 anonim válasza:
A menstruációs naptár nem mondja meg tökéletesen. Nekem pl volt olyan, hogy 28 napos ciklusnál 10. Napon, máskor 16. napon volt ovulációm. Ezt csak két féle módon tudod megállapítani. Ovulációs teszt vagy a termékenységtudat.
13/13 A kérdező kommentje:
Na akkor ez a hónap számomra most nagy kérdés 😃 kiderul a következő menszinél, utána pedig ovulációs tesztet fogok alkalmazni.
2022. szept. 9. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!