Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves csoport tagok! 2...

Kedves csoport tagok! 2 hónapja kezdtünk bele a baba témába,több,mint 2 hete volt utoljára menstruációm,ovulációm 5 napja.Tudom ennyi idő alatt megtapadni kevés esélye van, de kb 4 produkálok tüneteket. Várjak még a teszttel?

Figyelt kérdés

Fel van puffadva az alhasam,(megjegyzem a pisi nem csíp, nem éget, és nem is viszket oda lent), napi 20szor biztos járok pisilni, éjszaka eddig még nem ébredtem fel rá. A melleim nem feszülnek, de a bimbóim egyre érzékenyebbek, a testhőm 3 napja figyelem, 37,1 volt a legalacsonyabb. Vannak hangulat ingadozasaim, ma reggel már erős hányinger. Próbálok nyugodt maradni, és nem bebeszélni magamnak a dolgokat, de mindezek ellenére fura amit most tapasztalok.

A sértő válaszokat kérlek mellőzzétek, 29 éves bizonytalan és teljes szívből remélő átlagos nő vagyok! 😊

2022. szept. 8. 14:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Bántás nélkül mondom, túlságosan beleéled magad. Terhességi tüneteket vélsz felfedzni ilyenkor, ez rettentő korai. Nagyon valószínű, hogy sz erős vágy miatt érzed ezeket, és mert elszaladt veled a ló.

A teszttel várj még, igen, nagyon korai lenne. Elég tesztelni, ha késik, vagy ha nagyon türelmetlen vagy, akkor aznap, amikor meg kéne jönnie.

De addig a saját érdekedben ne told túl, mert utána nagy lesz a pofára esés, és a csalódás is. Sok szerencsét és kitartást még ebben a két hétben!

2022. szept. 8. 14:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a tünetek 100%-ig nem terhes tünetek, de még csak pms tünetnek is koraiak.

A nem várt napján tesztelj, előtte felesleges.

2022. szept. 8. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A ciklusod saccperkábé közepén, teljesen fölösleges tesztelni. Minek?

bármit is érzel, az nem terhesség. Még. Lehet sikeres lesz a hónap, de ezek csak azért tűnnek fel, mert extrém módon figyeled magad. Mégis mi történhetne 5 nappal ovu után szerinted, már ha józan ésszel belegondolsz.

Még sehol semmi hcg, ami tüneteket okozhatna, ha el is indult valami, még a beágyazódásnál sem tart, ugyan miképp okozhatna tüneteket?

Próbál meg egy kicsit lazábban kezelni a témát, mert meg fogsz bolondulni, ha már most állítólagos tüneteket vélsz felfedezni magadon.

Nem tudom mikor kellene megjönnie, de ráérsz akkor tesztelni, ha már késik, ha meg ennyire nagyon nem bírsz a kíváncsiságoddal, akkor is maximum a nem várt előtt 1-2 nappal, bár szerintem csak késéskor érdemes.

Relax, ez még csak a második hónap, elhiszem, hogy nagyon várod, kívánom, hogy sikerüljön, de lehet lesz még jópár sikertelen hónap és ha te már a legelején ennyire rá vagy feszülve, meg fogsz bolondulni, mire összejön.

Hagyd azt a tesztet, semmi értelme ennyire korán, amiket érzel, azoknak semmi köze ahhoz, ami épp a testedben zajlik, akkor sem, ha szerencsések lesztek és másodikra összejön.

2022. szept. 8. 14:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A terhességnek leghamarabb a pozitív teszt utáni hetekkel van tünete. Kivéve nagyon magas hcg szintnél (pl ikrek). Ott lehet hamarabb is. Viszont te csak maximum beképzeled ezeket vagy más bajod van. A tünetek a hcg miatt vannak. Amíg nem elég magas, addig nincs is tünet. Ovuláció után sem azonnal ágyazódik be a baba. Beágyazódás után kezdődik a hormon termelése. Szóval felesleges tesztelni, amíg nem késik. Tünetet pedig kb a pozitív teszt után leghamarabb 2 héttel fogsz tapasztalni.

Korai teszteléssel pedig nem mindig teszel magadnak jót. Sok nő tapasztalja, hogy még a várt előtt 2-4 nappal csinál tesztet, ami pozitív. Utána pedig pofára esik, mert megjön. Akkor pedig már sír. Szóval ne türelmetlenkedj. Helyette találj valaki elfoglaltságot magadnak, amivel lefoglalod magad addig is.

2022. szept. 8. 15:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, igazatok van! Valószínűleg túl toltam a megfigyelést, és a reménykedést, megpróbálom elengedni, és nem ráfeszülni a témára. Tesszük továbbra is a dolgunkat, élni a mindennapokat! 😊
2022. szept. 8. 15:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ilyen az agyunk. Bebeszeli maganak, amit szeretnel latni. Mondogasd most ot percig, hogy viszket a fejem. Figyeld meg, elkezd viszketni.

Terhes tunet nincs ilyenkor, ha sikerult is max. a menstruacio elotti 1-2 napon lehetnek pms tunetek, amik amugy is lennenek.

Ha elmarad a menstruacio, akkor tesztelj, az lesz a biztos.

ui;: most elkezdett viszketni a fejem, ahogy irtam 😂

2022. szept. 8. 17:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hosszúak a ciklusaid, mert ha 2 hete volt a mensid, akkor most kéne ovud legyen, vagy a vérzés vége volt 2 hete?
2022. szept. 8. 17:59
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Amikor nagyon rá voltam állva, hogy terhes akarok lenni, akkor éreztem mindent. Majd telt az idő, egyik pofára esős hónap a másik után, missed ab stb. és már nem figyeltem semmit. Nem is éreztem semmit. Egy ilyen hónapban lett pozitív tesztem újra. 36 hkm
2022. szept. 8. 18:05
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves 7es válaszoló.

A ciklusom 24 napos, és a vérzésem vége volt 2 hete.

2022. szept. 8. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Első maptól kell számolni, hogy mikor volt mensid, akkor már 3 hete. Honnan tudod mikor volt ovud? Ovutesztelsz? 5. napon még semilyen jel nincs nagyon max 7-8 naptól sajnos sok k~miaim volt, így tudtam mikor indult be valami és a teszt is 8-9 dpon + lett csak nem erősödött majd negatív lett.

A 24 napot is a mensi végétől számolod?

Én fiatalon úgy számoltam, no így csúszott be a lányom🙈

2022. szept. 8. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!