17 nappal szex után csinálok tesztet,kimutatható terhesség?
Figyelt kérdés
2022. szept. 8. 03:48
1/10 anonim válasza:
Elvileg majdnem 3 hét. Elképzelhető. De csinálj 10 nap múlva is, ha közben nem menstruálsz.
2/10 anonim válasza:
Én csak akkor csináltam, halvány pozitív lett
3/10 anonim válasza:
19 nappal aktus után már 100% amit mutat a teszt. 14 nap ovutól + 5 nap lehetséges katona életbenmaradás.
4/10 anonim válasza:
Halványan de kimutatja a terhességet.Ha késik akkor pedig már aznap szinte 100% az eredménye.
5/10 A kérdező kommentje:
28àn kellett volna megjönnie...csak az a gond,hogy nekem mindig kesik egy, ket hetet....
2022. szept. 8. 11:53
6/10 anonim válasza:
Tesztelhetsz nyugodtan főleg hogy eltelt 17 nap a dolog óta.Ha késik 1-2 hetet akkor csúszhatott a peteérés is már ha volt egyáltalán.
Majdnem 2 hete már késik neked úgyhogy nem is értem mire vársz,vegyél egy tesztet és csináld meg mielőbb hogy ne legyél bizonytalanságban.
7/10 A kérdező kommentje:
3 napig éreztem nagyon,hogy megfog jönni ,amikor kellett volna,utána pont feltette a gynophilus tablettát ,lehet az zavarta meg a folyamatot?
Na,holnap reggel csinálok tesztet
2022. szept. 8. 13:29
8/10 anonim válasza:
Dehogyis.Nem nyúl bele egy hüvelyflóra helyreállító a menstruációs ciklusba.
Teszt holnap és kiderül mi a helyzet.Hátha terhesség.
9/10 A kérdező kommentje:
Remélem nem az mert sosem akarok gyereket...35 vagyok
Használtunk gumit, de az elejém volt kicsit gumi nélkül.Tudom, felelőtlenség.
2022. szept. 8. 13:54
10/10 anonim válasza:
Így gáz ha pozitív lesz.Nem biztos nyugi,nem olyan könnyen esünk teherbe nagyrészt főleg 30 után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!