Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam dokinál.a többit...

Ma voltam dokinál.a többit lentebb .Elkepzelhető hogy ebben a hónapban végre sikerül a baba?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk. Sajnos nekem P.C.O.S - van . Clostylbegyt kúra után vagyunk. Az első hónap sikerrel járt. De sajnos nem maradt velünk a baba. Már nem szedhettem ebben a hónapban. Szóval.a lelet szerint:

Endometrium 9mm. Szekr.jelleű

Uterus mögött 27mm-es Corpus Lutheumra jellemző képlet. Légyszíves ne szedjetek szét ha valamit rosszul írtam köszönöm előre is

2022. szept. 6. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez az égvilágon semmit se jelent kb. 9mm vastag a méhnyálkahártyád, ami elég a beágyazódáshoz amúgy, de önmagában így semmit nem jelent. Illetve látott még sárgatestet a doki, tehát volt tüszőrepedésed.

Sikerülni sikerülhetett, de ebből nem derül ki.

2022. szept. 6. 15:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 🙂 sejtettem hogy még nem mérvadó a lelet ,de vannak enyhe görcsök. Fáradtság és a melleim felakarnak "robbanni ". Ciklus 20.napja. furcsa
2022. szept. 6. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Semmilyen terhestünet nincs a 20. Ciklusnapon. Aki mást mond, az hinni akar a hülyeségben.
2022. szept. 6. 16:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Mindenbizonnyal így van.
2022. szept. 6. 16:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Remélem sikerül:) Valóban kár mindenben terhestünetet látni, mert csak te sérülsz a végére.
2022. szept. 6. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimarad a menzesz tesztelj. Se a lelet, se a PMS tünetek nem jelentenek terhességet. Ettől függetlenül a megfelelő időben lehet majd pozitív a teszted.
2022. szept. 6. 20:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy a mellfeszülés oka a progeszteron megemelkedése, ami ovuláció után megtörténik attól függetlenül, hogy volt-e megtermékenyülés. Ha volt, akkor nem esik le, mert szükség van rá a terhesség megtartásához. Ha nem volt, akkor leesik, leválik a nyálkahártya, megjön a menzesz. Ez egy lebutított verzió, de a lényeg az, hogy mindaddig ugyanazokat a tüneteket okozza, tehát mellfeszülés és egyéb PMS tünetek. Ha ezt tudod, akkor racionális abban tudod értékelni az ilyen tüneteket, jobban megérted a saját ciklusod.
2022. szept. 6. 20:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Szuper vagy. Köszönöm 🙂 akkor marad a reménykedés 🙂
2022. szept. 6. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
nem minden terhes nőnek fáj a melle a terhesség elején. A doki csak akkor tudja kimutatni a terhességet, ha ver a pici szíve, ami a beágyazódástól számított 21 nap körül van. Ezért mondják azt, hogy 6 hetes terhesség alatt nem kell dokihoz menni, mert még nem lát semmit. Vagyis a nemvárt mensi után 1 hónappal bőven elég elmenni orvoshoz. Bármennyire is vannak korai tesztek, annyira megbízhatatlanok, hogy a kimaradt mensi az igazi tünet (akine van rendszeres ciklusa).
2022. szept. 7. 10:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Értem. Hát már nagyon várom hogy tesztelhessek. Ma vezetés közben hirtelen olyan hányingerem lett hogy megkellett állnom. De minden bizonnyal akkor ezt is más okozta.lehet bele látok már mindent. De ennyi idő várakozás (több év) után már minden jel plusz egy remény sugár .
2022. szept. 8. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!