Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek után elképzelhető, h...

Ezek után elképzelhető, h mégis terhes lennék?

Figyelt kérdés
Utoljára október 26.-án jött meg, így a következő mensimig még durván másfél hét van. Kb 5 napja figyeltem fel arra, h nagyon érzékenyek a mellbimbóim. 4 napja csináltunk egy tesztet, ami negatív lett (igaz, h a test már 1 éve a szekrényemben állt és mivel rengeteg vizet ittam, elég híg is volt a vizeletem)Elképzelhető, h a teszt hamisan mért? Bár korainak tartom még a tüneteket, de 3 napja azt hittem,h időnap előtt meg fog jönni, annyira görcsöltem, egész nap szaladgáltam a VC-re. Azóta is néha görcsölgetek. A párom szerint nagyon látványosan kikerekedtek a melleim. Mivel mostanában már eléggé fájnak, éjszaka is többször felébredem a fájdalomra, így masszíroztam is. Akkor vettem észre, h ici-pici csepp fehéres válladék jött ki mindkét mellemből. Ezeket a tüneteket nem tudom hová tenni. Mit gondoltok? Egyébként kb 3 hónapja csak megszakítással "védekezünk", mert úgy voltunk vele, ha jönne a baba, akk had jőjjön.

2013. nov. 14. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Másfél hét van a mensiig... tehát most volt 3-4 napja pé-d, ugyan honnan és miért lennének terhes tüneteid, és mitől lenne pozitív az a teszt mikor még be sem ágyazódhatott, alig hogy megtermékenyült még ha terhes is vagy.

Az pedig hogy a melledből tej jön, menj el nőgyógyászhoz, mert az abszolút nem normális dolog! Magas lehet a prolaktin, ami akár akadályozhatja a teherbeesést is (én úgy tudom).

2013. nov. 14. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
peteérés után nekem is nagyon érzékeny volt a mellbimbóm. és tegnap erős pozit teszteltem :) bármi lehet.megy a drukk.
2013. nov. 14. 09:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, h bármikor bekövetkezhet spontán peteérés. Amúgy én is korainak tartom a tüneteket, de ilyen még nem volt, h hason nem tudtam aludni, mert annyira fájtak a melleim. Fontos lenne minél előbb kideríteni ennek a hátterét, mert akkor valószínűleg a gyógyszereimet is le kellene válatanom. Elvileg nem okoznak rendellenességet, de nem ajánlatos szedni terhesség alatt. Amúgy nagyon fáradékony is vagyok mostanában, rendszerint este 6-7 óra körül elalszom és reggel 8-kor ébredek. Bár ezt az időjárásra is foghatom. Köszi a válaszokat!
2013. nov. 14. 09:21
 4/6 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, gratulálok :)
2013. nov. 14. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze, de mint írtad is a teszt negatív. Egyelőre nyugodj meg, és ne agyalj a terhességen tüneteket kutatva... mert őszintén nem sok esély van rá hogy pont volt egy spontán peteérésed és pont megtermékenyült a petesejt a megszakítás ellenére. Ha késik, akkor tesztelj és tünetekre ne alapozz. Viszont a melled miatt el kellene menned dokihoz, mert ez enm normális dolog!

Amúgy nekem az ég világon semmi tünetem nem volt, csak annyi hogy nem jött meg.

Szerintem, ha ennyire szeretnétek babát, akkor inkább ne védekezzetek sehogy.

1-es voltam

2013. nov. 14. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy nem lehetsz terhes. Ha nem jönne meg a vérzésed, tesztelj!

Viszont amiket leírtál, hogy nagyon érzékenyek a melleid, kikerekedtek és fehéres váladék jön a melledből, azok inkább hormonproblémára utalnak és nem terhességre.

Mindenképpen menj el egy kivizsgálásra!

2013. nov. 14. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!