1/18 anonim válasza:
Elsőre negatívnak néztem,de valamit látok rohadt halványan. Késik már? Lehet, hogy korán teszteltél, és érdemes lenne pár nap múlva.
2/18 anonim válasza:
Halványan én is mintha látnám.
3/18 anonim válasza:
Ha már késik, akkor igen, ha nem, akkor még bármi lehet
4/18 anonim válasza:
Korai a teszt.
Vagy negatív.
Valami van ott, de nem tudom ezen szokott-e lenni.
2 nap múlva rendesen kell látni, ha ez a “valamicske” a hcg-t jelzi.
Utolsó jól mondja.
Elmaradt mensi előtt csak nagyon indokolt esetbeb tesztelünk.
Teljesen felesleges.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az az igazság hogy ebben a hónapban fogalmam sincs mikor van a nem várt. Julius 22.en volt az utolso menstruaciom majd augusztus 14.en elkezdtem barnázni. 22.én es 23.án volt 1-1 csepp vér majd ujra barnás rozsaszines folyás szeptember 3.ig. Ott mint amit elvágtak,felváltotta sűrű ragadós fehéres valami,mellé allando szedules,mell duzzadás,alhasi szurkalas. Ezert teszteltem. Ha azt a 22.e csepp vért menzesznek tudom be,akkor tegnap volt ovuláciom,de nem gondolnám hogy azt mutatná teszt,illetve hogy az elegendő volt mezesznek. Várok pár napot es ujra tesztelek.
2022. szept. 6. 07:49
6/18 A kérdező kommentje:
Orvosnál voltam a barnázás miatt 22.én,azt mondta egy szép megvastagodott nyalkahartyat lát ami jelezhet menzeszt de akar lehet belőle terhesség is. Az előbbi ugye nem történt meg.
2022. szept. 6. 07:57
8/18 A kérdező kommentje:
Van egy tippem hogy melyik valaszolo pontozott le mindenkit aki mást gondol mint ő.Elnezest kérek a nevében is. Nyilván ez a legnagyobb boldogsága az életben 🙂
2022. szept. 6. 08:56
9/18 anonim válasza:
En is látom a 2.csíkot ráadásul rózsaszínnek...ez biztató!
Próbálj rossmannos facelle tesztet vagy dm-es expect tesztet
10/18 anonim válasza:
Kettes vagyok. Ne foglalkozz vele kérdező. :) Én a napokban válaszoltam egy egyszerű kérdésre hogy milyen tortája volt első szülinapon a gyereknek. Csak ízeket írtunk meg is le lett mindenki pontozva :D
Szerintem is próbálj még másik tesztet is esetleg, mert én is láttam a csíkot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!