Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik az ideális póz teherbee...

Melyik az ideális póz teherbeeséshez?

Figyelt kérdés
Nektek hogyan sikerült?

2022. szept. 2. 11:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

9

A spermium "úszik", nem folyik.

Javaslom járd ki az általánost, mielőtt hülyeségeket beszélsz.

2022. szept. 2. 12:42
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

A hímvesszőből 45 km/h sebességgel lövell ki a cucc. Tök mindegy hogy felfelé, lefelé, hátrafelé, merrefelé a lényeg a kilövellés pillanatában oda jut ahova kell, ami utána folyik az csak a maradék aminek esélye se lenne sehova eljutni akkor se ha a Jupiter gravitációja segítené.

Ezért hülyeség a gyertyaállás meg az ilyen megtermékenyülést segítő kehely szerűségek is, mert amire felrakod addigra már tök mindegy, ami kilövellt az a helyén van ami kfolyik aztár onnan kívülről nem tudod visszafordítani.

2022. szept. 2. 12:53
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nagyon zárt volt a méhszájam. 5 hónap próbálkozás után orgazmussal sikerült, olvastam, hogy az segíthet.
2022. szept. 2. 13:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ a póztól. Az egyik válaszoló itt megérdemli a hónap barma díjat 🤦‍♀️. Hagyjuk. Szóval nem függ a póztól, így neked tök mindegy, hogy arctalan idegenek hogy csinálták. Csináljátok, ahogy jól esik.
2022. szept. 2. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a kuki a nuniban van🤣.Nem függ a póztól a siker.
2022. szept. 2. 15:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a farkaspóz.

Amikor ül a lyuk mellett és vonyít. Ne haragudjatok, de nem tudtam kihagyni.

Teljesen mindegy milyen pozitúrában fejezitek be az aktust.

2022. szept. 2. 16:37
 17/17 anonim ***** válasza:
26%
Tapasztalataim alapján a misszionárius megemelt/kitámasztott csípővel (pl egy párna a csípő alá), és aktus után egy jo 5percig ugy maradni, igy nehezen folyik ki, és esélyesebb is hogy célba érnek.. 9hónap próbálkozás után kipróbáltuk, és teherbe is estem így 🤔egy próbát megér 🤷🏽‍♀️sok sikert 🤗
2022. szept. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!