Peppuh kérdése:

Miért késik 2hete?

Figyelt kérdés

Kb 2hete kesik a menzeszem ,sajnos azota nem volt idom tesztet csinalni , esedekes nap elott 2nappal negativ lett,igy gondoltam biztos a kovetkezo napokban megfog jonni stb,nem igy lett , azota sem jott meg! Szabadsagon vagyunk jelenleg nem volt meg idon venni tesztet ,de ma mindenkeppen veszek! Furcsa ugyanis semmi arra utalo jel nincs hogy meg akarna jonni ,se mellfajdalom se puffadas,se hasfajas gorcsoles …semmi..

neha bal oldali petefeszek kozeleben szurkalgatast csak!Nem tudom elkepzelni,miert vagy mitol keshet ennyit? Eddig volt hogy 1nappal hamarabb jott meg,vagy 1nappal kesobb ,de most semmit nem erzek! :/

Letezhet hogy amikor utoljara neztem nega volt a teszt es most mar pozitiv lenne? Vagy ez hulyeseg? Koszonom a valaszokat ! Puszii

2022. szept. 1. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy később volt peteérésed, és azért volt negatív a teszt. Egy újabb teszt már kimutatná.
2022. szept. 1. 09:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat … csinaltam egy tesztet , negativ lett .. most mar vegkepp nem ertem ezt.. es hogy mikor fog megjonni fogalmam sincs :/ .. biztam benne hogy talan baba van a dologban ,de ezek szerint nincs.. most mar ideje dokihoz fordulni ..
2022. szept. 1. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Képet nem tudsz feltenni,?
2022. szept. 1. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi késésnél leugrana a csík, ha pozitív lenne... Esetleg hormon probléma, menj el orvoshoz és majd ő meg nézi mi a helyzet.
2022. szept. 1. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem idegeskedsz sokat, bármi? Mert sajnos sok minden lehet gond.
2022. szept. 1. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1 hete késik és ugyanez van, se mellfájás, se görcsölés, semmi. Ma veszek tesztet, de szerintem nekem is csak késik valamiért, lehet most olyan a csillagállás, hogy sokaknak késik🤣
2022. szept. 1. 17:02
 7/7 anonim válasza:
Regen mindig 2 hettel menzesz elott ereztem a jeleket, a test valtozik mostmar en is elotte 1-2 nappal erzem a mellfejesokat most 1 hetet kesett. Ha nem ment el benned nem leszel terhes ( tudom az elovaladekos verziot de kicsi az esely) azert tesztelj hogy megnyugodj szep napot
2022. szept. 2. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!