Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik 2hete most meg jött?

Késik 2hete most meg jött?

Figyelt kérdés
Negativ teszt 5napja csináltam 3napja kevés barnás folyás (tegnap eggyütt voltunk és azóta jon egy kevés véres barnás folyás de az se sok )melleim feszülnek fajnak.Nem védekezünk.olvastam sok mindent akár még fog jönni,vagy terhesség méhen kívüli is lehet
2018. márc. 25. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg a méhen kívülinél is pozi a teszt. Lehet később volt peteérésed, és valójában nem is késik. Ha nagyon aggaszt a dolog, akkor mindenképp dokihoz fordult.
2018. márc. 25. 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:
-fordulj
2018. márc. 25. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is múlt hónapban 2 hetet késett, több teszt negatív lett.

Kevesebb is volt a mensi.

Nem éreztem a hónapban az ovulációs fájdalmat, szóval nagy valószínűséggel nem volt peteérésem és ez miatt késett....

2018. márc. 25. 13:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Én éreztem az ovut. Csak ez ami jön túl kevés szinte alig van a tisztaságin még azt nem értem miért fajnak kemények a melleim a mindjárt még jön érzés is elmúlt
2018. márc. 25. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!