Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bűzlő hónalj terhes lennék?

Bűzlő hónalj terhes lennék?

Figyelt kérdés

21 éves nő vagyok (megpróbálom röviden leírni)

pcom van, kb 3 hónapja abba hagytam a fogamzásgátlót utánna közvetlen muszaly volt esemény utáni tablettát beszednem(ahogy abba hagytam a tabit azóta nincs mensi) voltam nőgyógyásznal 2 hónapra rá és nem volt terhesség ea azt is mondta a doki,hogy egy ideig se teherbeeses se mensi nem várható. Na ezek után megtörtént 2x hogy a párom belem élvezett. ( jó kérdés ha peteeres nincs már pedig tuti nem pláne hogy felvan fordulva a ciklusom) hogy is eshetnek teherbe?(és meg a pco is) akadály az akadályon.. Na m1 kb másfél hete vettem észre ezeket a terhességi tuneteket..Nagyon fáj az petefeszkem néha de leginkább bal oldalt. Közvetlen reggel mikor felébredtem enyhült a fájdalom de aztán lassab ahogy tellik a nap erosodik a fájdalom.. furcsa olyan mintha lenne vennem valami + fáj is.. pecsételés vérzés Nem volt , hányinger se semmi.. viszont természet imádóbb lettem sokat akarok kint lenni q szép időbe, begyulladt vágy megdagadt a fog inyem meg néha fajnak a fogaim... a dezodor nem használ már a hónaljamnak.. letusolok befújom magam és már 5-10 perc után lehet erezni hogy bűzlik ..Kicsit izzad is de enyhen.. úgy tudom ezis ritka tünet.. a bal lában majdnem begörcsölt de mégse csak utánna pár óráig éreztem azt a feszülő érzést ( az elmúlt) ..a napokban végre csinálok terhességi tesztet.. tik mit gondoltok? Nektek volt valami furcsa tünetetek? (Nem kizárt hogy valamit kihagytam

2022. aug. 31. 00:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Undi vagy:(
2022. aug. 31. 08:06
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Mink azt gondoljuk, hogy valami nem stimmel a toronyban. Bogaram, vegyél egy tesztet, aztán ballagj el az orvoshoz és rakasd rendbe a hormonjaidat. A kedves pároddal pedig ne közösüljetek védekezés nélkül, mert nagyon nem való nektek gyerek.
2022. aug. 31. 08:35
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Nagy az isten állatkertje...
2022. aug. 31. 08:42
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
Hormonorobkémàid vannak! De attól még védekezned kellene, mert ez nem jelenti azt, hogy nem lehet gyereked! Te sem tűnsz egy észlénynek, úgyhogy jó lenne ha nem hoznàtok össze egy babát. Az ilyen kreténeknek mindig sikerül..
2022. aug. 31. 10:04
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Anyám, ezt fájdalmas volt elolvasni.

"Nektek volt valami furcsa tünetetek?"

Nem, szerencsére az eszem nem ment el...

2022. aug. 31. 10:10
 16/22 anonim ***** válasza:
1%

Erdembe nem tudok valaszolni csak annyit hogy nekem az utolso ketto ciklusnal felidobe peteeres napjan es azt koveto ketto napba iszonyatosan fajt a fogam.. majd mint ha elvagtak mindent semmi..

A petefeszek fajdalom szinten utalhat peteeresre.. nekem.is volt hogy mar napokkal elotte fajt..

2022. aug. 31. 10:49
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
Követem 🤣🤣
2022. aug. 31. 12:13
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
16, nekem peteérés előtt szarvam nőtt, majd amikor teherbe estem, elmúlt. Onnan tudtam, hogy babás vagyok 😊😊🥰
2022. aug. 31. 12:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, anyám, nektek is írt privátot?😅
2022. aug. 31. 14:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A fenébe, nekem nem írt, pedig vártam. #5 voltam
2022. aug. 31. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!