Anyukák akik már szültek? Meddig marad ilyen sötét a hónalj és a nemi szervek? Egyáltalán másnál is van ilyen?
Figyelt kérdés
kezdek kicsit aggódbu már:)terhesség alatt nem tudom mitől nagyon sötét lett a hónaljam ill a combhajlatoknál,nem szervnél. gondoltam velejáró és majd elmulik.4hete szültem,de még mindig ilyen..amugy elég világos bőrű vagyok, és mit ne mondjak elég visszataszitó...főleg ott lent..előre is köszi2010. jún. 14. 10:55
1/4 anonim válasza:
köldök vonal sötétedésről már hallottam megnéztem neked a google-on de nem találtam rá semmi érdemlegeset. Egy kérdést megér a dokinak mert nincs rá ésszerü magyarázat.
Sajnáltalak hogy senki nem válaszolt neked.
Kellemes babázást ne aggódj.
2/4 anonim válasza:
36 hetes km vagyok és nekem is hasonlo sötét lett a böröm a honaljnál és a nemi szervnél de nem tudok rola semmit különösképpen csak hogy szülés után elmulik
3/4 anonim válasza:
valamelyik nap anyukán szólt rám hogy nagyon sötét ott a bőröm ahogy ültem az udvaron be látott a ruhám alá:-)))de nem vettem komolyan gondoltam hogy biztos árnyék miatt lása úgy de ezek szerint jól látta egyébként én elég kreol bőrű vagyok és a belső ajkak is mindig ilyen sötét színűk voltak a doki soha nem mondta hogy baj lenne de azért most már rá fogok kérdezni úgyis te is kell menyél 6 hetes kontrollba majd ha még mindig olyan majd hátha a dokid is tud rá mondani valamit azért még figyelem én is a válaszokat és próbálok böngészni hátha találok rá valamit
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Én duci kismama vagyok, és sajnos ahogy a combom összeér ott sötét bizony a bőröm. Kiskorom óta...Lehet hogy nálatok is ez történik?! Hónajnál nem!
22 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!