Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek baba van?

Szerintetek baba van?

Figyelt kérdés
14 napja késik már amikor 5 napot késett teszteltem egyértelmű negatív de nem tudtam hova tenni hisz soha nem késett megint teszteltem két nap elteltével szintén negatív kértem is időpontot dokihoz na most türelmetlenkedésemben tegnap csináltam újra itt ugye 13 nap késésről beszélünk időn belül lett egy nagyon halvány RÓZSASZÍN csík másnap újra teszteltem azon meg épen hogy valamicske de nem mondanám tutira hogy rózsaszín csütörtökön megyek dokihoz szerintetek? Köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 30. 21:09
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Azért még a méhen kívüli is ott van!ha hétfőig nem javulsz szerintem nézesd meg magad!
2022. szept. 3. 17:32
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Remélhetőleg nem lesz méhen kívüli.

A tesztek az 1. számmal jelölt kivételével kb. ugyanolyanok mind, nincs erősödés, de érdemi halványulás sem.

Lassan ürül a HCG.

2022. szept. 3. 17:34
 33/47 A kérdező kommentje:
Csütörtökönként van a dokim megyek mindenképp folyamatosan has szúrkát érzek leginkább a petefészkeimnél s a derekam is fájdogált ma melóban :(
2022. szept. 3. 17:40
 34/47 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltam ultrahangon 4mm petezsák méhen belül 🤭🤭🥲🥲❤

2022. szept. 8. 09:38
 35/47 anonim ***** válasza:
Azért ekkora késéshez az elég kevéske... :S
2022. szept. 8. 09:50
 36/47 anonim ***** válasza:
Nem mondta az orvosod? Lassan 8 hetes lenne, akkor már embrió van szívhanggal. Hacsak nem késői ovuláció, de a tesztek halványsága miatt ebből nem vsz hogy lesz terhesség.
2022. szept. 8. 09:53
 37/47 A kérdező kommentje:
Augusztus 3 volt pete érésem naptárt vezetek eről az szerint igen de ő állítása szerint később lehetet pete érésem hát csajok fogalmam sincs bárhogy nézem a naptárt számolgatok sehogy nem jön ki a dolog múlthét csütörtökön énis néztem a monitort még egy foltot sem láttam most meg láttam énis a petezsákot de ami erős volt az az volt hogy aszt mondta 3 hetes vagyok hátt kicsit erős azért 3 hetesen petezsákot látni fuhh
2022. szept. 8. 10:02
 38/47 A kérdező kommentje:
Mondjuk menstruáció előtti hétben végig hasmenésses vírusom volt bem tudom hogy ez be zavart e bármibe is két hét múlva kell vissza mennem
2022. szept. 8. 10:04
 39/47 anonim ***** válasza:

Elég érdekes, mindenestre majd a kontrollon valószínű több mindent megtudsz!

Reméljük a legjobbakat!:)

2022. szept. 8. 11:45
 40/47 A kérdező kommentje:
Majd kiderül alapon vagyok vele már teljesen bele zavarodtam :(
2022. szept. 8. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!