Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek baba van?

Szerintetek baba van?

Figyelt kérdés
14 napja késik már amikor 5 napot késett teszteltem egyértelmű negatív de nem tudtam hova tenni hisz soha nem késett megint teszteltem két nap elteltével szintén negatív kértem is időpontot dokihoz na most türelmetlenkedésemben tegnap csináltam újra itt ugye 13 nap késésről beszélünk időn belül lett egy nagyon halvány RÓZSASZÍN csík másnap újra teszteltem azon meg épen hogy valamicske de nem mondanám tutira hogy rózsaszín csütörtökön megyek dokihoz szerintetek? Köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 30. 21:09
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
A két teszt egyforma volt? Milyen tesztet használtál?
2022. aug. 30. 22:16
 12/47 A kérdező kommentje:
Az első tesztem amit fotóztam vízsugaras ahogy szívódott fel a pisi úgy jött is szépen elő halványan rózsaszín csík másnap viszont gabriell kazettás teszt de azon úgy 5 perc után jelent meg nagyon halványan a csík és azt nem igazán mondanám rózsaszínek hogy őszinte legyek :(
2022. aug. 30. 22:24
 13/47 anonim ***** válasza:
Várj egy hetet és tesztelj megint ha nem jön meg. De ez szerintem is pozitív.
2022. aug. 30. 22:42
 14/47 anonim ***** válasza:
Van esély a babára. Az érdekes, hogy nem minden teszten jelenik meg egyértelműen a 2. vonal. Drukkolok, hogy rendben legyen minden.
2022. aug. 31. 01:58
 15/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat holnap már doki mondja meg a tutit (ha látni fogja) írok majd ide 🙏
2022. aug. 31. 05:47
 16/47 anonim ***** válasza:
68%

Az első feltöltött teszt egyértelműen elázott, Gabriel mindig halvány csíkos. 13 nap késésnél egyértelmű lenne. A nem fotózható teszt neatív.

Orvos semmit nem fog látni.

Szívesen.

2022. aug. 31. 08:34
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem vsinálnál egyprwditvagy facelle tesztet?azok megbízhatóak
2022. aug. 31. 08:37
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom… a teszt talán pozitív de ennyi késésnél érdekes…. Nekem 2 hét késésnél olyan erős pozi volt, hogy a teszt csík (első csík) sokkal erősebb volt mint a kontroll csík.(emlékbe csináltam a tesztet)

Volt egy kémia terhesség is nekem, akkor volt egy hét késésnél ilyen haloványka..🤔

Lehet kémia, lehet méhen kívüli vagy hormon probléma..

Az is lehet és reméljük, hogy így van, hogy csak a ciklusod csúszott meg ennyire és később volt ovu, vagy történt egy spontán peteérés!

Tehát inkább ne találgassunk, holnap reméljük jó hírt kapsz!

Annyi hogy ha esetleg az orvos nem lát semmit, érdemes vérből tesztet csináltatni az már elvileg mutatni fogja!

Szorítok!

2022. aug. 31. 08:58
 19/47 A kérdező kommentje:
Énis azon gondolkoztam hogy azért sokkal erősebbnek kéne lenni :( volt már februárban spontán vetélésem azis brutális volt holnap kiderül
2022. aug. 31. 10:26
 20/47 A kérdező kommentje:
2022. aug. 31. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!