Holnap lenne a nemvárt, semmi pms tünetem nincs, ma negatív a lila dobozos xepil teszt, lehetek mégis babás?
Figyelt kérdés
Túl korai még az egy nappal előtte teszt?
Vagy ez a teszt nem olyan érzékeny?
Semmi olyan érzésem nincs mint szokott, mielőtt megjön.
2022. aug. 29. 12:31
1/7 anonim válasza:
Sajnálom, de nem valószínű.
Ha mégse jönne meg, akkor tesztelj megint.
2/7 anonim válasza:
Elviekben bármi lehet (hisz lehetett később is az ovud), de én biztos nem fűznék hozzá sok reményt.
3/7 anonim válasza:
Ha pontosan tudod az ovud, akkor valószínűleg nem vagy terhes.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan.
Februárban terhes lettem de nem fejlődött, üres volt a petezsák.
Akkor a nemvárt napján nagyon halvány pozitív lett a teszt.
2022. aug. 29. 13:14
5/7 anonim válasza:
Menzesz napján vagy másnapján még próbáld meg a tesztet.Ha nem lesz halványan pozitív minimum akkor itt nincs szó terhességről.
Nekem már a menzesz előtt halvány pozitív volt és szintén én is februárban lettem terhes és nem maradt üres a petezsák viszont a 6.hétig fejlődött csak,aztán a 8.héten sem lett szívhang és növekedés sem tehát missed ab.
7/7 anonim válasza:
lehetsz. A nemvárt utáni 3. napon tesztelj újra. Nem lesz mindnekinek pozitív a teszt a nemvárt előtt, vagy pontosan a nemvárt napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!