Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 nappal nemvárt előtt negatív...

6 nappal nemvárt előtt negatív predictor early mellett van még esély?

Figyelt kérdés

2022. júl. 12. 09:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
48%

Nem a nemvárt a lényeg hanem az ovu után eltelt idő, ha nem vagy még 9-10 dpon nem mutatja, van akinek 11 dpon is halvány.

Nekem utolsó terhességnél 8dpon kezdett valami látszódni az mensi előtt7 nappal volt, de eddig inkább4 nappal előtte mutatta.

2022. júl. 12. 09:28
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. júl. 12. 09:29
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Hány naposak a ciklusaid?
2022. júl. 12. 09:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az van, hogy ez az első fogamzásgátló nélküli hónapom, igy nem tudom pontosan, hogy hány napos ciklussal számoljak, mert ugye a tabival nekem mindig 28 napos volt. Amúgy 7 évvel ezelőtt, tabi előtt inkább 30-32 napos ciklusaim voltak. Megérzésre amúgy július 3-4-én volt az ovu.
2022. júl. 12. 09:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek hónapok kellenek hogy beálljon a ciklusa foggátló után.

Így nem is lehet tudni hol tartasz.

Ha 4.ovu akkor nagyon korai a teszt.

2022. júl. 12. 09:42
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi, bár most igyekszem leállítani magam, túlpörögtem egy kicsit a témát. Pedig olvastam, hogy a korai tesztelés csak csalódashoz vezet, de napok óta érzem a hasszurkálást. Megvárom a nemvárt napját....
2022. júl. 12. 09:48
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Érdemes várni, nagyon sok a kémiai terhesség, ezekről jobb nem tudni szerintem.

Drukkolok

2022. júl. 12. 10:16
 8/17 A kérdező kommentje:
hát igen, egyetértek. Komolyan mondom, a régi világban, amikor nem voltak ilyen korai tesztek, meg minden, nem görcsölték annyira halálra magukat a nők. Ha nem jött meg, akkor kezdtek gyanakodni.
2022. júl. 12. 10:18
 9/17 anonim ***** válasza:
62%

Így van.

Nekem tavaly volt egy félresikérült védekezésem, nagyon nem akartunk már gyereket, de a pozitív teszt után szépen végiggondoltam és elkezdtem örülni, mire boldog lettem az egésztől 5 nap késéssel jól megjött. Ha a tesztek 6 hetesen mutatnák csak a terhességet, akkor nem készítenénk ki magunkat.

2022. júl. 12. 10:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Tökmindegy mikor mutat mind két vetélésem 7.hétben volt, így mindegy hogy előbb vagy nem váron tesztelek, már doki is igazolta
2022. júl. 12. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!