Kémiai terhesség lehet tényleg?
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ez volt az előző kérdésem.
Reménykedek a kémiai terhességben, remélem nem lesz szükség a műszeres befejezésre.
De augusztus 9re nem vártam, tehát több mint két hete késik, így is kémiainak számit ha nem látott petezsákot se 22-én az orvos?
Csak mert pár napos késést említenek kémiainak.
Kémiai után mikorra várható a menstruációm egyébkent? A régi ciklus ideje szerint, vagy a kémiaitól kell számítani majd az időt?
Ha következőleg sikerül, akkor érdemesebb majd progreszteront felíratni a pozitív teszt után?
Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, de folyamatosan jár az agyam..

emelkedik a hcg így nem kémiai lesz!
A kémiai általában az elmaradt menstruáció után el is megy!
Nálad vagy méhen kivüli vagy szimplán nem fejlődik jól!
Azon kívűl ,hogy vársz nem tudsz mit csinálni! Az orvos az egyezlen aki beléd lát és tud mondani bármit is!
A progeszteron nem csoda szer. Én 2 vetélés után most kaptam ,hogy ez miatt vagy nem de még megvan.remélem a genetika is jó lesz.
Ha jó a dokid akkor mindent elmond ,de 1 vetéléssel még nem foglalkoznak mert pusztán van ilyen. A visszatérőnél szoktak vizsgálatokat kérni és progizni!

Kémiai terhességnél pár nap után megjön.Ismerősöm is járt így hogy a menstruáció napján pozitívat tesztelt majd rá 4-5napra mégis megjött neki.
Ilyen időben azt már kell látnia a dokinak hogy ha méhen belül van vagyis nekem látta.
Illetve nem ártana terhességi teszt vagy esetleg HCG-s vérvétel.
Egyébként ki derült hogy mi a helyzet?
Igen, ma voltam orvosnal
Tegnap este megjott, ejszaka volt menstruacios gorcsolgetes, meg darabos volt.
Azt mondta az orvos nem lat semmit se mehen kivul, se belul, a nyalkahartyam is levalt, ugyhogy valoszinuleg korai terhesseg volt ami nem fejlodott

Nem okoskodásból de a nyálkahártya leválás maga a menstruáció.
Ha nem látott semmit és meg is jött akkor már nem igen szükséges a vérvétel.
Igen, tudom hogy az
De van beutalom, szeretnem biztosra latni, hogy csokken, artani semmit nem fog

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!