Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit éreznek akiknek már több...

Mit éreznek akiknek már több mint 2 éve probálkoznak de nem jön a baba?

Figyelt kérdés
lelkileg hogyan birjátok mire gondoltok. megfordul e a fejetekben hogy soha nemjön össze?mi 2 éve
2008. dec. 21. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi 13hónapja... Volt idő, mikor úgy gondoltam, hogy soha nem fog sikerülni, mostanában már inkább úgy vagyok vele, hogy majd jön, ha jönni akar. Csak az a gond, hogy most a párom van maga alatt, az elején meg én voltam. :( Rájöttem, hogy másképp kell hozzáállnom, különben beleőrülök. Már nem fáj, ha megtudom, hogy vmelyik ismerősöm megint terhes, már nem kapok sírógörcsöt, ha megjön a mensim vagy megkérdezik, hogy mikor jön a baba... Pedig nekem (nekünk) is voltak nagyon nehéz időszakaim. A szüleim rám 8évet vártak. Igaz anyukám sokszor teherbeesett, de mindig elvetélt. Én még teherbe sem tudok esni, pedig elvileg minden rendben van, már dokiknál is voltunk, egy csomó vizsgálaton túl vagyunk. Nézd, hidd el, én is tudom, hogy nagyon nehéz, de meg kell próbálni másképp felfogni a dolgokat. Mi még egyelőre várunk, de ha évekig nem jön össze, akkor örökbefogadunk. Mindenesetre már nem vagyok úgy elkeseredve, örülök, hogy egy ilyen csodálatos párom van. :) Próbálj meg más célokat is kitűzni az életedben, ne csak a babán járjon minden gondolatod! Találd meg az apró örömöket, és remélem hamarosan sikerülni fog minden babára váró párnak! Boldog karácsonyt, talán a következőt már Picúrral ünnepelhetjük! ;)
2008. dec. 21. 23:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)JaJJ én is erre vágyakozo hogy jövö karácsonyt már 3-masban tölthessük
2008. dec. 21. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Reméljük, hogy így lesz! ;) Fel a fejjel és csak pozitívan! :))
2008. dec. 22. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokan vannak, akik évekig próbálkoznak, és csak nem jön... aztán feladják, és azt mondják: legyen, ahogy lennie kell - és a nőnek pár hónap múlva azt mondja az orvos: "Gratulálok, anyuka - hogyan csinálta? Isten bizony nem az én művem!"

Ugyanis akkor már nem stresszel állandóan, és ez akár ilyen különbséget is jelenthet.

2008. dec. 22. 00:13
 5/5 anonim válasza:
100%
Mi 8 éve próbálkozunk, túl vagyok 6 műtéten, beleértve egy méhen kívüli terhesség miatti abortuszt is. Az első reakcióm az volt,hogy mindent meg akarok tenni a sikerért. Aztán elkeseredtem a kudarcok miatt, hiábavalónak tűnt minden igyekezetem.Dacossá váltam. Ha nem lehet, akkor nem is kell. Megvagyok nélküle is. Más dolgokat helyeztem előtérbe, nem gondolkodtam tovább rajta, éltem az életem. Aztán amikor pozitív lett a tesztem, elkezdtem titokban újra hinni abban, h. talán mégis anya lehetek. 4 napja elment a baba. Amit most érzek, azt nehéz megfogalmazni. Boldog párkapcsolatban élek, a vesztesek nyugalmával minden figyelmemet a kedvesemre irányítom, nem remélek, nem gyászolok, nem beszélek róla.Csak tudomásul vettem. Ilyen az élet. Nyáron végigevezzük a Dunát. Már nagyon várom...
2008. dec. 22. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!