Mennyire pontos a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
6 napja késik a menzeszem a 4. Napon csináltam egy tesztet ami negatív lett (délután, nem tudom mennyire számít, hogy milyen időszakban csináltam). De semmi jelét nem mutatja a mensim, hogy ő jönni szeretne...
Szerintetek mennyire pontos egy teszt? Így is van rá esély, hogy terhesség miatt késik?
Vagy ha nem akkor milyen okai lehetnek még az ekkora szintű késésnek?
2022. aug. 24. 14:16
1/9 anonim válasza:
Ha 14 nap eltelt az utolsó szexuális aktus óta, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy. Viszont lehet késői beágyazódás, ami okozhat negatív tesztet hiszen a vizeletben nincs jelen olyan mennyiségben a hcg hormon. Egyébként menstruáció késést sok minden tud okozni. Hormon probléma, IR, cukorbetegség, endometriózis, stressz stb. Vizsgáltasd ki magadat!
2/9 A kérdező kommentje:
25-26 napja volt kb, hogy egy pillanatig nem védekeztünk.Tudom, tudom annyi is elég..
De bizonytalan vagyok..ha holnap reggel tesztelek akkor abban a tesztben már bízhatok?
2022. aug. 24. 14:24
3/9 anonim válasza:
Akkor 100%, hogy nem vagy terhes. Ennyi idő után már legalább egy halvány tesztnek kellene lennie. Itt sokan írják, hogy terhesek voltak, de a hcgt nem választotta ki a vese. Ez baromság. Ez nagyon nagyon ritka. Egy millió az egyhez. Ha nem hiszel a tesztnek, akkor menj egy magánlaborba egy béta hcg vérvizsgálatra. Az a tuti eredmény és nem sokkal drágább, mint egy terhességi teszt. De én nem tartom valószínűnek, hogy terhes vagy. Ennyire azért nem könnyű teherbe esni. A férjemmel a fogamzásgátló letétele után hónapokig megszakítással védekeztünk (pfizer oltásom miatt) és nem lettem terhes. Amikor élesbe ment a dolog ovulációs teszttel meg mindennel, akkoris 5 hónap elteltével lettem terhes. Nincsen semmilyen nőgyógyászati betegségem. Szóval 1 csepp előváladéktól 0,000000001%, hogy teherbe esel.
4/9 A kérdező kommentje:
Biztonság kedvéért Holnap reggel azért még csinálok egyet...
2022. aug. 24. 15:15
5/9 anonim válasza:
A nyugalmad érdekében nyugodtan. Azért holnap majd írd meg kérlek, hogy mi lett a teszt eredmény. De valószínűleg negatív lesz. 😊
6/9 A kérdező kommentje:
Na csináltam 2 is és mindegyik negatív se halvány csík semmi...
Ez szín tiszta negatív 🙏
2022. aug. 25. 04:32
7/9 anonim válasza:
Na, szupi. Nincs baba, ez tuti biztos!
8/9 A kérdező kommentje:
Ezek után nagyon remélem
2022. aug. 25. 11:16
9/9 A kérdező kommentje:
EMBEREK NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
8. NAPJÁRA megjött a mensim!❤️❤️❤️
2022. aug. 26. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!