Lehetek terhes?
Sziasztok! Kezdeném az elején. Párommal ovulacio napján voltunk együtt (aug.6. szombat), és nem voltunk benne biztosak, hogy minden rendben volt e, ezért hétfőn (aug.8.) bementem a kórházba eseményutániért, amit be is szedtem. Minden rendben volt, nem hánytam ki stb. A leghosszabb hatóanyagút kaptam EllaOne-t ami ugye 120 órás nem pedig 72 órás, bár megjegyzem meg a 72 órasba is belefértem volna. Most tartok a 4. nap késésnél. Persze írta a betegtájékoztató, hogy akár 7 napot meghaladó késés is előfordulhat, de azért kicsit félek, hiszen kb semmi nem olyan mint egy átlagos mensi előtt szokott lenni. Fő problémám a melleim: mielőtt megkellett volna jönnie 2-3 nappal előbb kezdtek el fájni, illetve érzékenynek lenni. Most viszont ez teljesen elmúlt de még nem jött ugye meg. A hasamban borzasztó diszkomfort érzés van, a bal petefészkem teljesen be van gyulladva, ami szintén rátesz egy lapáttal a fent említettekre. Viszont nőni is látom a pocakon (ezt kb egy hete vettem észre), ami ha még terhes is vagyok szerintem lehetetlen így két és fél héttel később. A hasszurkálás és mensi előtti görcsök teljesen hiányoznak. Már két tesztet is csináltam, az egyiket a késés első napján, a másikat a késes harmadik napján, mind kettő negatív lett. Ezek alapján szeretnék néhány véleményt kérni. Szerintetek fenn áll még a terhesség esélye két negatív teszt után is vagy nyugodjak meg és hátha megjön? Sokszor volt már hogy a 35. napra jött meg eseményutáni nélkül is.
Köszi a válaszokat!
Esemény utánit vettél be. Negatívak a tesztjeid.
Teljesen egyértelmű, hogy nem vagy terhes.
Ha ennyire be vagy parázva, akkor menj el a synlabhoz egy béta hcg vérvételre. Kb annyiba kerül, mint egy drágább terhességi teszt és biztos eredményt ad.
Számomra meg rejtély, hogy akik lelkileg ennyire éretlenek lelkileg, azok miért szexelnek. Ha nem akarsz terhes lenni, akkor ne szexelj! Vagy használj kombinált védekezési módszert. Pl fogamzásgátló + óvszer. De védekezés + esemény utáni + negatív terhességi teszt után ennyire ráparázni és keresni a terhességi tüneteket magadon. Ha ez nem múlik el, keress fel egy pszichológust, mert nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!