Mi bajom lehet? Ha már tapasztalt egyikőtök ilyet, leírná nekem a tapasztalatát, és hogy hogy végződőt?
Figyelt kérdés
15-n kellet volna megjönnie,de csak 20-n volt barna folyásom,később kicsit pirosabb lett,ez 2 napig tartott,utána erőseb piros lett(kicsit mintha darabos lett volna)ez csak 1 napig tartott,most megint 2-k napja barnázok,fáj az oldalam néha a hasam alja is,most egyáltalán nem fáj a mellem pedig máskor már ilyenkorra el is múlik,tetszett már csináltam,de negatív lett.2010. szept. 24. 14:45
1/6 letta88 válasza:
Szia!
Én is voltam hasonló helyzetben és cisztám volt.Ugyhogy doki, nézesd meg magad, mert a ciszta nem jó.Viszont remélem én tévedek és babád lesz!sok sikert!
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,egyszer volt már cisztám,de az ki pukkant.májusban voltam dokinál akkor még minden rendben volt.lehet hogy megint visszajött?meg mind a két oldalam fáj,mikor volt akkor csak a bal oldalam fájt.mennyi idő alatt alakul ki egy ciszta?
2010. szept. 24. 16:24
3/6 anonim válasza:
Ne viccelj! Mindenképp lásson orvos! Ha baba, akkor lehetőleg rögtön kéne, kellett volna cselekedni. Ha ciszta, akkor meg mondja meg, mi a teendő. Ne hanyagold el, légyszi!
4/6 A kérdező kommentje:
akarok menni dokihoz,csak mindig vártam hogy hátha elmúlik.ha baba lenne(aminek örülnénk) akkor a tesztnek ki kelet volna mutatnia,szerintem.lehetséges hogy 5 hónap alatt ki alakult a ciszta?ha mégis baba akkor már késő lenne dokihoz menni?
2010. szept. 24. 16:55
5/6 anonim válasza:
Szia! Tavasszal volt egy cisztám, kaptam szurit és felszívodott, egy honap mulva megint lett egy másik cisztám. Es most is attol félek, hogy megint van, mert érzem, hogy nyom valami és akkor is ez az érzésem volt. Holnapra nem várom és csak reménykedek, hogy vagy baba lesz, vagy jojjon meg inkabba, mert nincs kedvem már harmadszor is orvoshoz menni cisztával. Szorítok neked :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!utolsó írómnak pedig szorítok hogy sikerüljön!remélem nekem is összejön.:)
2010. szept. 25. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!