Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lemaradtam volna a pozitív...

Lemaradtam volna a pozitív napról?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el csinálni az lh tesztet a ciklusom 11-dik napján. A felső a tegnapi az alsó a mai. Élőben az alsó halványabb.
2022. aug. 23. 15:11
 1/7 A kérdező kommentje:
[url= [link]
2022. aug. 23. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:

hány naposak a ciklusaid?

a vizelet koncentráltságától is függ, de nem a napokat kell összehasonlítani, hanem mindig az aznapin a csíkokat. van akinek a reggeli lh szintje jobb a teszteléshez, van akinek a déli, hiába hogy az esti az ajánlott amúgy.

2022. aug. 23. 15:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Legutóbb 28 napos volt.
2022. aug. 23. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha 24-25 napos ciklusoknál kevesebb szokott lenni akkor igen lekésted...de az is majdnem kizárt, hogy teherbe ess. Szóval hány napos ciklusaid szoktak lenni?
2022. aug. 23. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:
28 napos ciklus esetén 12-16. Napon lehet ovu...átlagosan 14.napon. Tehát nem késted le...tesztelj tovább még 5 napig vagy ameddig pozitív nen lesz...utána még egy napot, hogy tutira igazolja az előző nap pozitivitását. Az ovu tesz nem feltétlen fokozatosan erősödik...gyakrabb az, hogy egyik nap igazán halvány negatív másnap meg erős pozi.
2022. aug. 23. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem majd ezután lehet majd pozitív inkább
2022. aug. 23. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem a kövi napokban lesz a peteérésed. A lényeg, hogy 2 naponta legyetek együtt, akkor mindig lesz elég sperma bent a petevezetékben, és ha kilökődik a pete, akko lesz ott "anyag", hogy megtermékenyítse.
2022. aug. 24. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!