Meg csak most lesz ovum? Folytassam a tesztelést? Képet csatoltam.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezdő ovulacios tesztelo vagyok. Nyaralni voltunk, nem teszteltem ebben a hónapban. Gondoltam, akkor mar mindegy is a hónap, férjemmel nem voltunk együtt mostanság a gyerekes nyaralás miatt :D A 17. Ciklusnapomon tartok, kb 30 naposak a ciklusaim. Tegnap elkezdett fájni a hasam, ahogy ovukor szokott, úgyhogy elkezdtem tesztelni.
Szerintetek meg csak most lesz ovum? Folytassam a tesztelést? Azért tesztelek most két időpontban egy nap, mert múlthonapban lemaradtam róla.
A felsőt tegnap 14 órakor csináltam, a kozepsot tegnap 20 óra körül, a lenti a mai, nemrég csináltam.
2022. aug. 22. 10:28
2/7 anonim válasza:
Igen...ilyenkor mindig kell tesztelni addig amíg nen jön egy negatív. Pl nekem hétfőn szinte pozi lett, sőt száradás után pozi volt. Másnap meg kb ahogy szívta a vízeletet erős lett a tesztcsíj, tehát akkor volt lh csúcs. Harmadnap meg szép negatív lett, akkor volt ovu. Gyakorlatilag az első negatív teszt igazolja az előző napi lh csúcsot.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, akkor folytatom a tesztelést :)
2022. aug. 22. 17:33
4/7 A kérdező kommentje:
Igazatok volt. Valószínű tegnap, 22en volt a csúcs, a mai kicsit halványabb lett már :)
2022. aug. 23. 11:12
5/7 anonim válasza:
Akkor ma van ovud :) remélem voltatok együtt tegnap :D sok sikert nektek!
6/7 A kérdező kommentje:
Ma korán reggel voltunk meg tegnapelőtt este :D
2022. aug. 23. 14:15
7/7 anonim válasza:
Akkor esélyt szinte kimaxoltátok, a többit az idő eldönti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!