Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kívüli? Pozitív tesztek?

Méhen kívüli? Pozitív tesztek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

08.09en lett volna esedékes a menstruacióm. Azóta nem jött meg.

Több pozitív tesztem lett, az utolsót 19én csinaltam, viszont még az elején csináltam 2 gyógyszertárit, amik negatívak lettek.

A pozitívak azok erősödtek is.

Viszont most voltam orvosnál, ahol a doki nem látott semmit, sőt peteérést látott.

Júniusban volt a második konizacióm, ami jól sikerült.

Felmerült a méhen kívüli terhesség, vettek le vért, megvizsgálják a hcg-t benne, meg a laborban a vizeletvizsgálatból negatív lett most a teszt.

Ez most mi lehet szerintetek? Ha méhen kívül lenne azt nem kéne már látnia?

Az asszisztens privátban azt mondta lehet a műtétek miatt késik most.

De akkor miért van több pozitív tesztem?

2022. aug. 22. 12:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Julius 10en volt az utolso menstruaciom

Azota semmilyen verzes, barnazas nem volt.

A nogyogyasz azt mondja nem tudja mi van

2022. aug. 22. 12:25
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Kémiai lesz sajnos.
2022. aug. 22. 14:19
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos a predin elég gyanús, hogy kémiai lett... 4 nap elteltével a teszt csík már erősebb lett volna a kontrollnál... nálad meg csak minimálisan erősödött. A dokinál a teszted már negatív lett. Biztos, hogy kémiai volt. Sajnálom.
2022. aug. 22. 14:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Remelem inkabb tenyleg kemiai mint mehen kivuli 😑
2022. aug. 22. 16:58
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem miért mondjátok hinem erősödött neki. Nézzétek mar meg jobban a 2 also clearbluet...az akkor mi? A legalso egy gyönyörű erős teszt. Múlthónapban volt kemiai vetelesem,a 10es rossmannos teszt 2 reggel lett halvany! 3.nap reggel negatív,delután vérzés. Este orvos,uh,ott volt de mar mégsem 😔 Kérdező én tesztelnék még egyet ha 2 nap mulva sem kezdesz vérezni.
2022. aug. 22. 23:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Szerintem megvarom a vervetel eredmenyet..
2022. aug. 23. 04:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondjuk, mert a dokinál már negatívat pisilt... és a predictor sem erősödött pedig az 10-es teszt... persze nyilván a legjobb az lenne, ha nem lenne igazunk, de azért elég egyértelmű a leírtak alapján...és nem csak a teszteket kell nézni, hanem amit a kérdező elmesélt. Az alapján meg semmi jóra nem számítanék :(
2022. aug. 23. 06:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Aznap meg szokott lenni a hcg eredmény. Ha TAJ szám volt megadva a vérvételkor, akkor már valószínűleg a felhőben van a lelet.
2022. aug. 23. 06:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Ez egy videki labor, pentek korulre mondtak az eredmenyt, de van ugyfelkapum aztan latom ha fent van.
2022. aug. 23. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!