Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Ugye nem?

Lehetek terhes? Ugye nem?

Figyelt kérdés
Szóval a barátommal augusztus elején voltunk együtt. Óvszerrel védekeztünk de ez elszakadt. Időben észrevette így nem élvezett belém. Hormonális zavar miatt április óta nem menstruáltam, így nem gondolom, hogy bármi esélye lenne annak, hogy babát várjak. Csak gondoltam megkérdezem, hogy valaki megerősítsen ebben. 17 évesek vagyunk mindketten

2022. aug. 15. 15:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
54%
Sztem nem vagy terhes
2022. aug. 15. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Mivel nem menstruálsz rendszeresen, kiszámíthatatlan, hogy mikor van peteérésed.

Ha nem élvezett beléd, nagyon kicsi az esély, de azért nem 0.

Ha az megnyugtat, akkor az aktus után bő 2 héttel csinálj egy tesztet első pisiből.

2022. aug. 15. 16:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Mindenképpen fogok csinálni…. Szeretnék anyuka lenni, ahogyan a barátom is szeretne majd babát, de nem ennyi idősen vágyunk a családalapításra. Persze balesetek mindig fordulhatnak elő.
2022. aug. 15. 16:11
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Hogy kiszakad a gumi az lehet baleset, bár nagyrészt a nem megfelelő tárolás és használat a gond, na de az, hogy nem mentél el esemény utáni tablettáért, az nem baleset.
2022. aug. 15. 16:23
 5/11 anonim ***** válasza:
47%

Valószínű ha nincs menzesz akkor nincs Peteérés, tehát nem hinném hogy terhes vagy.

Hisz peteérés után következik a vérzés ha nem történt megtermékenyítés.

De sose lehet tudni, tehát aktus után kb 14 nappal javasolt egy teszt elvégzése, csak hogy megnyugodj.

2022. aug. 15. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
Ötöske: a menstruációt megelőzi a peteérés! Az hogy eddig nem menstruált nem feltétlen jelenti, hogy most nem volt peteérése..
2022. aug. 15. 18:06
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

Igazad van hatoska 😂

Április óta nincs menzesze

Nem élvezett bele a csávó

De Tuti most volt peteérése és terhes

Teszt nem kell

12 hetes uhn jelenj majd meg kérdező

Jézus😂😂😂

2022. aug. 15. 18:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Most volt egy pici barna folyásom. Tesztért legközelebb jövő héten tudnék elugrani úgy hogy a szüleim pl ne tudják meg. Elvégezzem? Vagy szinte 0 az esély? Nem tudom miért kezdtem el aggódni pont most.
2022. aug. 15. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

7-es…

Menj el felvilágosításra.. 6-osnak igaza van. Peteérés nem feltétlen középidőben van. Mivel neki nem rendszeres a menstruációja így végképp kiszámíthatatlan. Van akinek menstruációhoz közeli időpontban van peteérés. Azt meg honnan veszed, hogy nem épp most lett volna? Buta egy válasz volt, köszönjük….

Kérdező,

ahogy a 2-es is írta, nem árt elvégezni egy terhességi tesztet aktus után 2-3 héttel. Kicsi

az esélye, de nem lehetetlen..

Üdv.:

Egy orvostanhallgató

2022. aug. 16. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Üdv.: egy manikűrös!
2022. aug. 16. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!