Lombikosok, vagy aki tájákozott ebben a témában! Az elvégzett vizsgálatok során nálam (nő) nem volt probléma. A férjemnél azoospermiát állapítottak meg. (nincsenek kiskatonák az ondóban) Szerintetek mi lesz a következő lépés?
Nálunk annyi volt a különbség, hogy a férjemnek volt élő sperma, csak kevés, igy nem kellett biopszia.
Nálunk mindkét terhesség csak harmadik kisérletre sikerült: egy hormonkezléses, majd egy fagyasztott embrió beültetés, majd ismét stimulálás és ez a harmadik lett sikeres. Hiába semmi bajom se volt.
Szóval nem garantált, hogy elsőre sikerült, de ha eleve igy készülsz, akkor nem csalódásként éled meg, hanem hogy semmi baj, akkor majd legközelebb... Én igy tettem, mindkét alkalommal fél év alatt estem teherbe.
Fontos lesz, hogy a párod melletted álljon és kitartosn, mert biztos lesznek lelkileg nehezebb időszakok, tudatosan készüljetek erre is.
Kedves Utolsó válaszoló!
Köszönöm a bíztatást. Én is hasonlóképpen állok a dolgokhoz, mint ahogy ti is tettétek. A végső "cél" lebeg a szemünk előtt. Azért igyekszem arra koncentrálni, hogy már akár az első is sikeres lehet. De tudom, ez viszonylag ritka. :-)
A fél évet úgy értetted, hogy a három próbálkozás belefért a fél évbe?
Gratulálok a gyerekekhez, igyekszem titeket, mint jó példát szem előtt tartani. ... .-)
Ti hová jártatok kezelésre?
Köszönöm előre is ha válaszolsz....
Üdv. és további szép napot!
- Andi -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!